Onderwerpen opsporingsprogramma Team West

Politieregio Hollands Midden, 03-01-2007 o Vanavond, woensdag 3 januari, roept de politie weer de hulp in van de kijker in het opsporingsprogramma Team West van TV West. De volgende zaken komen aan bod:

Gewapende overval in Leiden

Op maandag 4 december 2006 werd om 08.00 uur 's ochtends een medewerker van de horecabedrijven gevestigd in het station in Leiden overvallen. De man werd met een vuurwapen gedwongen de kluis te openen. Bijzonderheid van deze ernstige overval is dat de gehele overval middels camera's is opgenomen. Wie heeft mogelijk de dader gezien na de overval op het station, toen hij daar vermoedelijk zijn vermomming afdeed?

Diefstal uit fabriek in Roelofarendsveen

Op dinsdag 10 oktober werd in de avond en nacht een grote partij machineonderdelen en ijzeren voorwerpen gestolen uit een fabriek in aanbouw op industrieterrein het Veenderveld in Roelofarendsveen. De waarde van deze goederen was meer dan 15.000 euro. Ook werden de nieuwbouwwerkzaamheden hierdoor vertraagd. Wie kent de mogelijke daders, dit in combinatie met de door hun gebruikte auto en aanhanger.

Team West is iedere woensdag te zien op TV West om 17.20, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Hollands Midden, Politie Haaglanden, het Openbaar Ministerie en TV West.