Vertis

Vertis wordt Ordina Oracle Solutions

Vanaf 1 januari 2007 gaat Vertis samen met de Oracle-specialisten van Ordina verder als Ordina Oracle Solutions. Vertis bundelt haar krachten met het Oracle Development Center en de afdelingen Siebel en JD Edwards van Ordina om gezamenlijk de ambitie naar het nationaal Oracle-kampioenschap te verwezenlijken.

Nieuwe naam
In navolging op de overname van Vertis door Ordina in februari 2006 heet Vertis vanaf 1 januari 2007 Ordina Oracle Solutions. Daarnaast zal de naam van de juridische entiteit Vertis B.V. veranderen in Ordina Vertis B.V. Deze B.V. naam zult u tegenkomen op officiële documenten zoals briefpapier, facturen en in contracten die vanuit de Vertis-organisatie worden afgesloten. Geleidelijk zal Vertis de huisstijl van Ordina overnemen. Ook werken we momenteel aan een Ordina Oracle Solutions website.

Gezamenlijke organisatie
In Ordina Oracle Solutions is de Oracle-expertise van Vertis samengevoegd met de Oracle-afdelingen Siebel, JD Edwards en Oracle Development Center binnen Ordina. De directie van Ordina Oracle Solutions bestaat uit de directeuren van Vertis - Mark Geerts en Hans Weerkamp - aangevuld met Jelle Hüner, voorheen directeur van het Ordina Oracle Development Centre. Gezamenlijk gaan we voor het nationaal kampioenschap op Oracle (Fusion)-gebied.

De afdelingen Business Intelligence, SAP en Procesautomatisering van Vertis zijn wat betreft aansturing geïntegreerd met de desbetreffende afdelingen binnen Ordina. De samenvoegingen hebben geen gevolgen voor de werklocatie van onze medewerkers.

Ordina Oracle Solutions Congres
Om u kennis te laten maken met deze nieuwe organisatie en om alle ontwikkelingen op Oracle-gebied uit te wisselen, organiseren wij samen met Oracle Nederland een congres voor al onze klanten en partners op donderdag 8 maart 2007.

In plenaire sessies zullen directeuren van Oracle, Ordina en Vertis verhelderen wat ieders toekomstverwachting op korte en lange termijn is van deze nieuwe organisatie en van Oracle-applicaties en
-technologie. In parallesessies zullen medewerkers van Ordina, Vertis en Oracle met u het gesprek aangaan over themas als Oracle Fusion, innovatie, SOA en integratie, ketensamenwerking, uitgevoerde projecten, applicatiemanagement en -beheer en verschillende branchegerelateerde onderwerpen.

Meer informatie
Meer informatie kunt u binnenkort vinden op deze website en via de uitnodiging. Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met onze afdeling marketing & communicatie

Terug

Meer weten over Vertis?
Neem dan contact op via:

Telefoon: (0598) 66 60 00
Telefax: (0598) 66 60 29
E-mail: Info@vertis.nl