Campaign roept Euro RSCG Worldwide uit tot 2006 .............

Euro rscg worldwide

Campaign roept Euro RSCG Worldwide uit tot 2006 Advertising Network of the Year

NEW YORK, January 3 /PRNewswire/ --


- Management van het bureau geprezen voor snelle en doortastende aanpak van 's werelds grootste Global Agency Network

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het bureau is Euro RSCG Worldwide uitgeroepen tot "Advertising Network of the Year" door Campaign, één van de beste en meest gerespecteerde publicisten op het gebied van adverteren, in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de wereld. Het bureau werd geprezen om zijn management - en zijn geweldige staat van dienst in het aantrekken van nieuwe klanten wereldwijd.

"Het is een eer erkend te worden door één van de meest prestigieuze tijdschriften in de advertentiesector. Het is een fantastische erkenning voor het harde werk van onze 10.000 werknemers wereldwijd en voor het feit dat wij één van de grootste en meest creatieve bureaus ter wereld geworden zijn", zei David Jones, Global CEO bij Euro RSCG Worldwide.

De inkomsten van Euro RSCG Worldwide uit nieuwe opdrachten bedroegen over de afgelopen 18 maanden 3 miljard dollar. Deze groei was te danken aan een nieuwe competitieve zakelijke aanpak en de uitbreiding van bestaande zaken. Met het binnenhalen van Jaguar en Charles Schwab in 2005 begon de opgaande lijn voor Euro RSCG Worldwide, met opdrachtgevers zoals Reckitt Benckiser, Veolia en sanofi-aventis (die al spoedig de drie belangrijkste klanten van het bureau werden), naast EDF in Frankrijk, Alcatel-Lucent, Danone, Disney Themapark, LG, Harley-Davidson en Dell. De samenwerking met Novartis, Schering-Plough en Vivendi waren ook vruchtbaar.

"Het is prachtig om te zien hoe onze sector in het voetlicht staat en de media ons succes erkent", voegde Mercedes Erra, Executive Co-Chairman bij Euro RSCG Worldwide, eraan toe. "De 'toekomst eerst' voor onze klanten is ons motto; wij moeten doorgaan met onze zoektocht naar het volgende grote idee dat de handelsmerken van onze klanten en ons bureau doen laten groeien".

Het 'toekomst eerst' initiatief is de bereidheid van Euro RSCG Worldwide om zich te richten op de behoeften van de consument in de toekomst en het voorspellen van trends in plaats van slechts de huidige stand van zaken te volgen.

Euro RSCG stond wederom op de lijst van 's werelds top tien meest onderscheiden reclamespotjes op de televisie volgens het P&G gesponsorde Gunn Report. Dit is het vierde achtereenvolgende jaar dat Euro deze eer ten dele valt, waarmee het bedrijf tot één van de twee bureaus behoort die ieder jaar op deze lijst verschenen is.

"Het is een geweldige manier om het jaar uit te luiden", zei Stephane Fouks, Executive Co-Chairman bij Euro RSCG Worldwide, "en een indicator van wat men volgend jaar van ons verwachten kan".

Euro RSCG Worldwide, een vooraanstaand geïntegreerd marketing communicatiebedrijf, heeft 233 vestigingen in 75 landen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oost-Azië. Euro RSCG biedt publiciteits- en marketingservices, bedrijfscommunicatie en interactieve oplossingen aan klanten wereldwijd, regionaal en lokaal. De klantenkring van het bedrijf bestaat o.a. uit: Airbus, Air France, BNP Paribas, Capgemini, Charles Schwab, Danone Group, Diageo, IBM, Jaguar, L'Oreal, LVMH Louis Vuitton, PSA Peugeot Citroen, Reckitt Benckiser, sanofi-aventis, Schering-Plough, Verizon, en Volvo. Euro RSCG Worldwide, gevestigd in New York, is de grootste divisie van Havas, een wereldleider op het gebied van communicatie (Euronext Paris SA: HAV.PA).

Contact:

Jonathan Sanchez van Euro RSCG Worldwide, +1-646-206-4653, jonathan.sanchez@eurorscg.com