Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Naarden, 3 januari 2007

Sky Radio 101 FM trekt 5,9 miljoen luisteraars met Kerst

Sky Radio 101 FM werd tijdens de kerstperiode door 5,9 miljoen verschillende Nederlanders van 10 jaar en ouder beluisterd. In de periode van 12 tot en met 26 december stemde ruim 41% van alle Nederlanders van 10 jaar en ouder hun radio af op Sky Radio The Christmas station. Tijdens het kerstdiner genoten 1,3 miljoen Nederlanders van de kerstmuziek op het radiostation. Dit is ruim 33% van alle personen die tijdens het kerstdiner naar de radio luisterde.

Deze cijfers blijken uit een online onderzoek uitgevoerd door RadioCall (onderdeel van Intomart GfK), in opdracht van Sky Radio 101 FM.

The Christmas Station

Traditiegetrouw staat Sky Radio in de maand december geheel in het teken van de Kerst als 'The Christmas station'. Tijdens deze periode zendt het radiostation veel kerstmuziek en de populaire Christmas Top 50 uit.

Verdubbel je maandsalaris

De eerste weken van 2007 staat Sky Radio 101 FM volledig in het teken van de grote radio-actie waarmee luisteraars van het radiostation in de maand januari hun netto maandsalaris kunnen verdubbelen.

Sky Radio 101 FM

Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie', zonder dj's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie. Sky Radio 101 FM is in Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, overal op de kabel, via internet en via Digitenne.