Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 03-01-2007

Politie onderzoekt vernielingen sportzaal

ASSEN Woensdagmorgen deed de beheerder van de sportzaal aan de Vredeveldseweg de ontdekking dat in de zaal forse vernielingen waren aangericht. Sporttoestellen en kasten met inhoud waren kapotgeslagen, en kussens zijn stukgesneden. De gemeente Assen, eigenaar van de zaal, inventariseert de schade en doet dan aangifte. De schade loopt in de duizenden euros. De politie onderzoekt deze vernieling. (07-101033)

Ruiters gewond na val

WAPSERVEEN Woensdag rond het middaguur zijn twee vrouwen van 19 en 20 jaar, afkomstig uit Lemelerveld en Nijensleek, gewond geraakt nadat ze van hun paard waren gevallen. De amazones reden over het Oosteinde, toen een losgebroken pony op hen af kwam. Hun paarden schrokken hiervan. Een paard steigerde waardoor de berijdster eraf viel. De ander sloeg op hol, met hetzelfde resultaat. Beide ruiters zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De eigenaar van de losgebroken pony is bekend en zal mogelijk aansprakelijk worden gesteld. (07-101081)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 361280.