Adecco benoemt nieuwe Business Line Director Benelux

Adecco

http;//www.adecco.nl

Adecco benoemt nieuwe Business Line Director Benelux

Michel Stokvis gaat voor toegevoegde waarde in Sales, Marketing & Events

Per 1 december 2006 is de heer Michel Stokvis benoemd tot Business Line Director Benelux bij Adecco Sales, Marketing & Events. Met deze Business Line richt Adecco zich op het werven en inzetten van professionals in verkoop en marketing. Wereldwijd maken bedrijven en organisaties gebruik van deze specialistische services. Stokvis is al eerder in uiteenlopende directiefuncties actief geweest in de HR-dienstverlening. Bij Adecco gaat hij zorg dragen voor de verdere ontwikkeling van activiteiten die zich richten op genoemd werkgebied.

Sinds 2006 heeft Adecco, de grootste HR-dienstverlener ter wereld, haar netwerk ingedeeld in diverse general en professional business lines. De laatste categorie legt zich toe op hoogwaardige HR-services voor hoog opgeleide professionals in afgebakende disciplines. Adecco gaat met deze professionals verbintenissen aan, waarin verdere individuele ontwikkeling en concrete loopbaanplanning centraal staan. Door concreet oplossingen aan te reiken voor het versneld doen ontplooien van talent, draagt Adecco bij aan blijvende beschikbaarheid van professionals met specifieke skills.

Organisatie en regie
Adecco Sales, Marketing & Events onderscheidt drie aandachtgebieden. Sales & Marketing richt zich op werving en selectie van professionals voor uiteenlopende functies op hoger marketing- en verkoopniveau en biedt daarnaast oplossingen op interim basis. Events & Promotions richt zich op het organiseren, regisseren en bezetten van zeer uiteenlopende (bedrijfs)evenementen. Zowel in 2000 (Sydney) als in 2006 (Turijn) is Adecco op deze manier betrokken geweest bij het operationele succes van de Olympische Spelen. Binnen de Benelux heeft Adecco Events & Promotions inmiddels een succesvolle bijdrage geleverd aan diverse evenementen waaronder de Holiday on Ice Tour en het Davis Cup tennis.

Een derde gespecialiseerde tak binnen Adecco Sales, Marketing & Events is Call Center Solutions. Binnen dit onderdeel is in de loop van de jaren enorm veel ervaring opgebouwd met het werven, selecteren, trainen en inzetten van tijdelijke of vaste call center agents en supervisors. Vanuit dit specialisme stuurt Adecco voor gerenommeerde, internationale bedrijven de HR-processen van call centers aan.

Resultaatgerichte services
Als nieuwe Business Line Director Benelux gaat Michel Stokvis de services van Sales, Marketing & Events verder uitbouwen. Daarbij zal hij richting klanten de nadruk leggen op toegevoegde waarde die concreet moet bijdragen aan verbetering van het commerciële resultaat. Richting professionals komt het accent wat Stokvis betreft te liggen op maximale betrokkenheid, professionele ondersteuning vanuit het internationale Adecco-netwerk en toegang tot training en opleiding.

Stokvis is opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (MBA/MBI). Hij heeft de afgelopen zes jaar verschillende strategische posities bekleed met betrekking tot positionering en upgrading van professional services, onder meer voor Hewlett Packard, Gemini Consulting en Randstad.

Adecco is wereldmarktleider in HR-services. Vanuit 6.600 vestigingen in ruim 70 landen zetten circa 33.000 medewerkers zich met passie in voor bedrijven en kandidaten. Dagelijks zijn meer dan 700.000 mensen namens Adecco actief binnen diverse arbeidsvormen. Adecco-professionals kunnen rekenen op aandacht voor persoonlijke mogelijkheden en ambities en maximale toegang tot training en opleiding. Better work, better life. Vanuit die internationale missie zet Adecco al haar expertise en technologische middelen in voor duurzame, rendabele relaties tussen mensen en bedrijven.