Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paardenvierdaagse overstelpt met aanmeldingen op eerste inschrijvingsdag

03/01/2007

Epe, 3 januari 2007
Paardenliefhebbers uit heel Nederland staan nu al te popelen om mee te doen met de Eper Paardenvierdaagse, die pas in juni van dit jaar zal plaatsvinden.
Dat blijkt wel uit het aantal aanmeldingen dat de organisatie gisteren te verwerken kreeg toen om klokslag 6.00 uur 's ochtends de inschrijving werd opengesteld. Binnen enkele uren kwam de 100e aanmelding al binnen en de teller kwam op het einde van de dag op een kleine 300 aanmeldingen uit.

In totaal zijn `slechts' 450 startplaatsen te verdelen. De ruiters en menners maken zich daarom grote zorgen of ze wel mogen meedoen. De startplaatsen worden namelijk via een loting verdeeld: eerst 300 startplaatsen met een eerste loting op 15 januari voor iedereen die vorig jaar ook al had meegereden. Vervolgens wordt op 1 februari het restant onder de overige aanmeldingen verloot.

Iedereen kan zich dus nog tot 31 januari inschrijven om kans op die felbegeerde startplaats te maken. Inschrijven kan eenvoudig via internet: www.paardenvierdaagse.nl/inschrijven

De Eper Paardenvierdaagse is het grootste recreatieve paardensportevenement van Nederland en de belangstelling voor dit unieke evenement neemt jaar op jaar toe. Vanuit alle delen van het land komen ruiters en menners naar Epe om van de ongekende uitrijmogelijkheden te genieten, het asfalt van de Randstad te verruilen voor de zandgrond van de Veluwe. Ook steeds meer paardenliefhebbers uit België en Duitsland weten de weg naar Epe te vinden.

www.paardenvierdaagse.nl/inschrijven