Ingezonden persbericht


A1gp lanceert nieuwe look a1gp.com website

Den Haag 3 januari 2007 - A1GP World Cup of Motorsport onthult vandaag de nieuwe 'look' van zijn website, www.A1GP.com. De nieuwe en verbeterde website biedt motorsport fans van over de hele wereld nog meer toegang tot deze sensationele sport die coureur tegenover coureur en land tegenover land zet voor de eerste keer in de geschiedenis van de motorsport. Een nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om exclusief, nooit eerder vertoond 30-seconden gemonteerd materiaal van individuele teams' raceweek prestaties te bekijken op de respectieve sites van elk team. Op de algemene A1GP site kunnen fans ook 'live streams' bekijken van elke race die wordt gereden in het raceweekend voorzien van commentaar van A1GP commentatoren. Ben Edwards en John Watson. Fans hebben ook toegang tot de belangrijkste statistieken van de Sprint en Hoofd races.

A1GP.com bevat een nieuwe 'Fan Zone' sectie, geheel toegewijd aan de fans die de sport tot een succes hebben gemaakt. Fans kunnen zich inschrijven voor de 'Fan Zone' om toegang te verkrijgen tot blogs bijgehouden door hun lokale A1 team en coureurs, evenals tot de A1GP forums waar fans worden uitgenodigd actief deel te nemen in discussies met andere fans van over de hele wereld.

De mechaniek van de 550bph A1GP auto wordt bestudeerd in de nieuwe interactieve 'The Car' sectie dat fans een blik van 360º biedt in deze unieke race machine. Alle specificaties van de motor, tot de versnellingsbak en de banden worden omschreven als gebruikers hun muis over de A1GP auto heen halen om zo zijn meest complexe design details te onthullen.

De nieuwe www.A1GP.com website biedt een ruime hoeveelheid informatie, bedoeld voor zowel oude als nieuwe fans. De 'What is A1GP' sectie voorziet de lezer van essentiële achtergrond informatie over de sport, terwijl de 'Season 06/07' sectie up to date informatie levert van race tot race, met details over het circuit en de huidige resultaten.

Live beelden van het raceweekend zijn beschikbaar via de ' Multimedia' sectie waar ook foto's, screensavers, wallpaper en video hoogtepunten van het huidige seizoen te vinden zijn. Fans kunnen ook kaarten kopen in de 'Race Tickets' sectie, om alle actie live mee te maken tijdens A1GP weekenden over de hele wereld.

Ter ondersteuning van de onthulling van de nieuwe website zullen fans worden getrakteerd op een voorproefje van de nieuwe A1GP.com website tijdens een reclame die zal worden uitgezonden tijdens het A1GP verslag van het aankomende Nieuw Zeeland raceweekend in Taupo van 19 - 21 januari 2007.

Om de nieuwe site te bekijken, surf naar www.A1GP.com.



Ingezonden persbericht