Politieacademie


Politieacademie te zien op regionale Tv-zender Utrecht

Publicatiedatum:
8-1-2007

Op woensdag 3 januari zendt RTV Utrecht de eerste aflevering van een serie uit over vier initiële studenten van de Politieacademie. De uitzending vindt plaats tijdens het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld. Deze vier studenten en diverse docenten hebben in de afgelopen maanden meegewerkt aan de opnames voor de serie. De eerste afleveringen zijn opgenomen tijdens het instituutskwartiel, de latere aflevering laten het korpskwartiel van de Utrechtse studenten zien.

Op woensdagavond wordt de eerste aflevering van de serie van ongeveer 14 afleveringen in totaal uitgezonden, tijdens het programma Bureau Hengeveld. Dit programma wordt gezamenlijk met politiekorps Utrecht ingevuld en heeft als doel om het aantal misdrijven in de provincie Utrecht te helpen oplossen en verminderen.
Bureau Hengeveld is iedere woensdagavond te zien van 18:35 uur tot 19:00 uur. Vanaf 19.00 uur volgt ieder uur een herhaling, tot 06.00 uur de volgende ochtend. Ook iedere zondag wordt de uitzending herhaald van 11.15 tot 11.35 uur. Vanaf 12.00 uur wordt de uitzending ieder uur herhaald, tot 06.00 uur de volgende dag.

Na afloop zijn de uitzendingen ook op de internetsite www.rtvutrecht.nl te vinden.