Nutreco NV

PERSBERICHT

Amersfoort, 3 januari 2007

Nutreco Holding N.V. rondt de verkoop af van haar
Franse speciaalvoeractiviteiten aan Evialis

Nutreco Holding N.V. maakt vandaag de formele afronding bekend van de verkoop van haar Franse speciaalvoeractiviteiten aan de Evialis groep in Frankrijk. Beide partijen hadden hun interesse in deze transactie reeds kenbaar gemaakt op 11 september 2006.

De prijs voor de verkoop van deze Franse diervoedingactiviteiten van bescheiden omvang is niet bekendgemaakt.

Evialis zal vooralsnog gebruik maken van de productievestiging in Vigny in Frankrijk. Deze vestiging blijft in eigendom van Nutreco.


* * * *

Nutreco Holding N.V.
Nutreco Holding N.V. is een internationale onderneming voor diervoeding en visvoer die met haar kennis van voedingsmiddelenketens toegevoegde waarde wil creëren in belangrijke markten. Nutreco is selectief aanwezig in verschillende schakels van de productieketens voor vlees en vis. Nutreco's Business Groups, die elk uit verschillende Business Units bestaan, kennen ongeveer 75 vestigingen voor productie en verwerking in zo'n 20 landen met in totaal 7.000 medewerkers.

Nutreco's netto omzet in 2005 bedroeg EUR 3.002,4 miljoen. Nutreco Holding N.V. is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Amsterdam Midkap Index en de Euronext 150 Index.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt contact opnemen met: Frank van Ooijen, Director Corporate Communications, Nutreco Holding N.V. Telefoon: +31 (0) 33 422 6140
Mobiel: +31 (0)6 55 34 00 12
E-mail: frank.van.ooijen@nutreco.com

Jurgen Pullens, Director Investor Relations, Nutreco Holding N.V. Telefoon: +31 (0)33 422 6134
E-mail: jurgen.pullens@nutreco.com

---


---- --