ANP Pers Support


APS: Recordaantal vakantieveilingen op Vakantiebeurs

03.01.2007 / 08:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ameria b.v.

Ameria b.v.

Dit is een origineel persbericht.

De populaire website Inpakken en Wegwezen.nl zal in totaal 160 vakanties veilen tijdens de aankomende Vakantiebeurs. Iedere bezoeker kan meebieden en zo zelf de prijs van zijn vakantie bepalen. Het openingsbod van elke veiling is slechts 1 euro, dus de kans is groot dat talrijke beursbezoekers voor een koopje op vakantie kunnen.

Van bungalows tot safari's
Tijdens de Vakantiebeurs komen er elke dag tientallen vakanties onder de hamer, variërend van stedentrips, bungalowvakanties, zonvakanties en vliegtickets tot rondreizen in Canada en safari's in Kenia. Initiatiefnemer en organisator van de veilingen is Inpakken en Wegwezen.nl, de grootste online uitgever van reisaanbiedingen in Nederland. Inpakken en Wegwezen.nl organiseert al veelbezochte veilingen van reizen op haar eigen website, waar bezoekers wekelijks meebieden op vele reisarrangementen.

Ontspannen sfeer
De veilingen op de Vakantiebeurs spelen zich af in een ontspannen sfeer, waarbij de veilingmeester zowel een controlerende als animerende rol speelt. Elke veiling wordt voorafgegaan door een korte film, zodat bezoekers kunnen zien waar ze op gaan bieden. De minimum inzet is 1 euro en na het 'eenmaal, andermaal, verkocht...' wordt de reis aan de hoogste bieder gegund. Deze verplicht zich door het tekenen van een overeenkomst de vakantie af te nemen en de door hem geboden prijs te voldoen.

Waar en wanneer?
De Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De veilingen worden gehouden in een speciale veilingzaal in Hal 2. De openingstijden van de Vakantiebeurs 2007 zijn woensdag 10 tot en met zondag 14 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdag 12 januari van 10.00 tot 22.00 uur.


Noot voor de redactie (