Ingezonden persbericht


Persbericht

Capelle aan den IJssel, 3 januari 2007

Nieuw concept vult gat tussen uitzendbureau en detacheerder Manager-op-afroep al voor uurtje per week

Capelle aan den IJssel - Managers zijn duur. Met name voor kleinere bedrijven is het in dienst nemen van echte vakmanagers dan ook een brug te ver. Toch hebben ze vaak wel behoefte aan echte professionals, al is dat voor een beperkte duur. Daarom introduceert BSP-Staffing de 'manager-op-afroep'. Organisaties kunnen nu voor een paar uur een ervaren manager inhuren op de vakgebieden Finance, HRM en Office Management. Ze betalen alleen de afgenomen uren en zijn verder niets verplicht.

"Stel je een bedrijf voor waar op het gebied van personeelsbeleid een aantal taken moet worden gedaan die wél managementervaring vereisen, maar die blijven liggen omdat de directie er niet aan toe komt. Denk bijvoorbeeld eens aan het opzetten van een beoordelingssystematiek, een personeelshandboek, een ziekteverzuimbeheer of functieprofielen. Veel organisaties hebben daar geen manager in vaste dienst voor nodig. Het werk moet echter wel gedaan worden", illustreert Leo Vuijst, bedenker van het concept. "Met de manager-op-afroep huurt zo'n bedrijf een professional in die de klus klaart. Daarna zitten ze nergens aan vast, maar zijn ze wel goed geholpen."

BSP-Staffing heeft een team van experts op het gebied van Finance, HRM en Office Management beschikbaar en zorgt voor een goede match tussen klant en specialist. "We zitten met dit concept eigenlijk tussen uitzendbureaus en detacheerders in", stelt Vuijst. Wij richten ons op een hoger niveau dan de uitzendbureaus, zijn flexibeler dan detacheerders en goedkoper dan interim managers." Klanten zijn niet verplicht een contract voor meerdere uren te sluiten. Wanneer ze dat echter wel doen, zijn interessante kortingen mogelijk. Het afsluiten van een onbeperkt geldig urencontract (50, 100 of 200 uren) levert tot 30% korting op. "Deze constructie is mogelijk omdat we onze specialisten ook inzetten voor andere werkzaamheden van BSP-Staffing zoals kantoortaken, werving en selectie en interim-management", legt Vuijst uit. "Wij zorgen ervoor dat we geen leeglooptijd hebben, wat de kosten beperkt." Meer informatie over BSP-Staffing en de diensten van de manager-op-afroep zijn te vinden op www.bsp-staffing.nl.