Ingezonden persbericht


Terberg Leasing biedt dealers de mogelijkheid 'eigen' leasemaatschappij te starten

EMG Autolease nieuwste Nederlandse leasemaatschappij

Utrecht, 3 januari 2007 - Terberg Leasing gaat autodealers de mogelijkheid bieden om hun 'eigen' leasemaatschappij te exploiteren. Zonder investeringen in personeel en automatisering kunnen dealers met Terberg Labellease snel onder eigen naam leaseproducten aan hun klanten aanbieden. Epskamp Mobiliteits Groep (EMG) heeft als eerste dealer een overeenkomst gesloten en is EMG Autolease gestart.

Terberg Labellease is bedoeld voor dealerbedrijven die een breed aantal mobiliteitsproducten willen aanbieden onder hun eigen naam. Veelal zijn dit bedrijven die meerdere automerken vertegenwoordigen.

Jan van Delft, directeur van Terberg Leasing: "Wij nemen de dealerorganisatie graag alles uit handen, behalve het stuur. Terberg Labellease zorgt voor alle praktische ondersteuning, kennis en financieringsmogelijkheden, terwijl de dealer het gezicht naar de klant is. Dealers kunnen hierdoor de focus houden op de verkoop en reparatie van auto's. Deze werkwijze past binnen de visie van Terberg Leasing waarbij snel willen en kunnen inspelen op vragen uit de markt." Bert Epskamp, directeur / eigenaar van Epskamp Mobiliteits Groep: "Door Terberg Labellease kunnen we ons onderscheiden door de kwaliteit van onze dienstverlening. Het aanbieden van diensten voor de zakelijke markt is één van onze speerpunten."

Voor beeldmateriaal: http://www.persinfo.nl/upload/1167839491

Over Terberg Leasing
Terberg Leasing is onderdeel van de Terberg Groep die haar oorsprong vindt in 1869 en al bijna 140 jaar het karakter van familiebedrijf heeft weten te behouden. Terberg Leasing is met circa 21.000 auto's en 145 medewerkers één van de top vijf spelers in de leasebranche.

Ingezonden persbericht