Formex vertegenwoordigt de speciale toetsenborden van ChesterCreek


MOORDRECHT, 20070103 -- Formex ICT wordt voor Nederland distributeur van de originele toetsenborden, die door Chester Creek Technology speciaal voor kinderen en visueel en motorisch gehandicapten ontwikkeld zijn.

Het toetsenbord voor de kinderen (Kinderboard) heeft de standaardmaat van een toetsenbord, alleen met gekleurde en extra grote toetsen. Het toetsenbord is daarmee zeer geschikt om kinderen te leren met een computer om te gaan. Tevens is het toetsenbord uitermate geschikt voor visueel en motorisch gehandicapte mensen. De toetsenbordindeling is gelijk aan die van een normaal toetsenbord en daarmee wordt de overgang naar een gewoon toetsenbord sterk vereenvoudigd. Het toetsenbord is bijzonder licht door toepassing van de allerlaatste membraantechnologie, maar toch robuust. Hiermee worden de fysieke risico's voor de gebruiker bij bijvoorbeeld vallen sterk beperkt. Het toetsenbord wordt via USB met de pc verbonden en bevat ook zelf twee USB-aansluitingen.

Het Visionboard-toetsenbord heeft speciale zeer goed zichtbare zwarte letters en nummers op een witte ondergrond. De extra grote toetsen vergemakkelijken het gebruik van voor hen die moeite hebben met het typen. Verder is het Visionboard uitgerust met dezelfde mogelijkheden als het Kinderboard.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. Wij zullen u graag nader informeren.

Tel: 0182-549660
Fax: 0182-549866
Email: info@formex.nl