Eerste gratis muziek upload dienst van start


AMSTERDAM, 20070105 -- Misterupload.com is de eerste online dienst die enkel gericht is op muziek. Deze gratis dienst biedt gebruikers de mogelijkheid om muziekbestanden te uploaden en eventueel te delen. Gerelateerde diensten zoals Rapidshare en Badongo bieden gelimiteerde mogelijkheden voor niet-betalende gebruikers. Bij Misterupload.com hebben zowel betalende als niet-betalende gebruikers de vrijheid om ongelimiteerd muziekbestanden te uploaden en te delen met elkaar.

Deze nieuwe online dienst is afgelopen oudejaarsnacht exact om 24:00 uur van start gegaan. Volgens de oprichters is eindelijk in de behoefte aan een gratis online dienst waar muziekbestanden opgeslagen en gedeeld kunnen worden voorzien.

De dienst is met name interessant voor opkomende muzikanten, die hierdoor de mogelijkheid hebben om hun muziek gratis te uploaden en te verspreiden aan een breed publiek. Een DJ bijvoorbeeld heeft vaak meerdere live sets en mixtapes op de PC opgeslagen. Door middel van Misterupload.com kan de DJ zijn muziek kosteloos en snel naar organisatoren sturen.
Via Misterupload.com kan maximaal 700 mb geupload worden. Deze dienst is in dertien talen beschikbaar.

Het onderscheidend vermogen van Misterupload ligt in het feit dat er geen wachttijd geldt om een bestand te kunnen downloaden. Bij andere aanbieders moeten gebruikers betalen voor het downloaden van muziekbestanden. Een ander nadeel is dat andere aanbieders een beperkte bandbreedte per tijdsperiode kennen waardoor gebruikers meerdere downloads moeten uitvoeren en uiteindelijk het muziekbestand moeten samenvoegen om hetzelfde resultaat te krijgen dat Misterupload in één handeling biedt.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


Over Misterupload.com
Misterupload.com is een nieuwe gratis online muziek upload, opslag en deel dienst. Wij bieden een uitgebreide bestandsbeheer tool. Tevens bieden wij betalende gebruikers accounts aan waarop zij een grote hoeveelheid bestanden online kunnen opslaan. Ons team bestaat uit 3 studenten afkomstig van 3 verschillende continenten die niet streven naar een commerciële doelstelling, maar een toegevoegde waarde willen bieden voor opkomende muzikanten.





Ingezonden persbericht