Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)

Nieuwjaarsreceptie koninklijk nederlands vervoer

Den Haag, 2 januari 2007 Graag wil ik u uitnodigen voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer die op donderdag 4 januari 2007 wordt gehouden in de Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag.

Dit is van oudsher de eerste gelegenheid in het nieuwe jaar waarbij de directievoorzitters van de openbaar vervoerbedrijven en de grote logistieke dienstverleners elkaar ontmoeten en samen met hun collega's in het taxi- of touringcarvervoer de laatste ontwikkelingen doornemen en met de aanwezige politici en bestuurders spreken over de nabije toekomst in het beroepsvervoer.

De voorzitter van Koninklijk Nederlands Vervoer, Ir. W.N.C. Heeren zal omstreeks 17.30 uur zijn nieuwjaarsrede houden waarin hij aandacht schenkt aan de recente ontwikkelingen in het personen- en goederenvervoer. De bereikbaarheidsproblematiek zal in deze toespraak centraal staan.

Voor journalisten die zich gespecialiseerd hebben in vervoer, milieu, economie en politiek is dit de uitgelezen mogelijkheid om nieuwswaardige feiten op te doen, kennis te maken met nieuwe visies, oude contacten te onderhouden en nieuwe contacten te maken. U bent derhalve van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer Donderdag 4 januari 2007
Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag Aanvang: 17.00 uur
Einde: 19.30 uur

Voor nadere informatie over de KNV Nieuwjaarsreceptie kunt u contact opnemen met Arjen Boukema, PR & Communicatie KNV, telefoon: 070 3751749 / 06 26134716

AANMELDINGSFORMULIER

NIEUWJAARSRECEPTIE KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER
Donderdag 4 januari 2007

Naam ....................................………………………………………………………….

Medium .......................................………………………………………………………………

Telefoon .......................................………………………………………………………………

Fax .......................................………………………………………………………………

E-mail .......................................………………………………………………………………

Zal aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer op donderdag 4 januari 2007 in de Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag

S.v.p. ingevuld retourneren aan:

Koninklijk Nederlands Vervoer fax: 070 3455853 PR & Communicatie
t.a.v. Arjen Boukema
Postbus 19365
2500 CJ DEN HAAG
aboukema@knv.nl