Politie Drenthe

Donderdagmorgen

Emmen, 04-01-2007

Politie zoekt verdachte wegens inrijden op toezichthoudster

EMEN Woensdagmiddag is de bestuurder van een witte VW Golf op het parkeerterrein van het Scheperziekenhuis ingereden op een 23-jarige toezichthoudster van de Stichting Veiligheidszorg Drenthe. Deze gaf een stopteken omdat de bestuurder van deze auto tegen het verkeer inreed en ze hem daarop wilde aanspreken. Zonder te stoppen reed de man door en de toezichthoudster moest aan de kant springen om niet te worden overreden. De politie is nu op zoek naar deze verdachte; zijn identiteit is bij de politie bekend maar hij is nog niet aangehouden. (07-101226)

Politie onderzoekt auto-inbraken
EMMEN Woensdagnacht zijn twee autos opengebroken aan de Hulsackers. Uit de autos zijn radio-cdspelers gestolen. Om binnen te komen werd een zijruitje vernield. (07-101287)

Computer met scherm gestolen

BEILEN Woensdagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Bathoorn. Daarbij is een computer met scherm gestolen. Hoe de dader is binnengekomen is niet bekend. (07-101263)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 361280.