AutoRai

Baden in luxe in de Hyundai Santa Fe en Tucson Premium

(1/4/2007)
Hyundai wordt steeds populairder bij automobilisten die een hoog comfort en weldaad aan luxe op waarde weten te schatten. Daarom introduceert Hyundai vanaf januari 2007 twee extra luxe actie-uitvoeringen.
Wie een Hyundai Santa Fe Premium of een Hyundai Tucson Premium koopt, baadt in luxe én weet zich verzekerd van een kwalitatief uitstekende, stoere, zeer complete SUV met een overdaad aan accessoires. Saillant detail! Ook de exclusieve Hyundai Premium-modellen zijn prettig geprijsd.

De Hyundai Santa Fe Premium is een stoere, zeer luxueuze en exclusieve SUV. Het Premium model overtreft zelfs de meest luxe uitvoering die Hyundai in het gamma heeft, de StyleVersion. Dit model is al zeer rijk uitgerust met talloze extra accessoires, zoals dual-zone climate control, cruise control, een regensensor, een boordcomputer én een koelbox in de middenconsole.

De Hyundai Santa Fe Premium â verkrijgbaar met zowel een sterke benzinemotor als een krachtige en zuinige dieselmotor mét automatische transmissie én als 4WD â voegt daar ook nog eens een indrukwekkende rij extraâs aan toe. Dit zijn 18â lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een two-tone lederen interieur mét verwarmbare voorstoelen (kleurcombinaties zwart/cognac of zwart/grijs), parkeersensoren en volautomatische verlichting. De prijs voor de zeer luxueuze Hyundai Santa Fe Premium bedraagt ⬠37.395,-. Dat is slechts ⬠500,- meer dan de StyleVersion en betekent een consumentenvoordeel van bijna ⬠1.100,-. De succesvolle Hyundai Santa Fe is overigens al verkrijgbaar vanaf ⬠32.795,-.

Ook de Hyundai Tucson Premium blinkt uit in luxe. Dit exclusieve model is uitgerust met een two-tone lederen interieur met de kleurcombinaties zwart/cognac of zwart/grijs, heeft verwarmde voorstoelen en parkeersensoren plus alle luxe zaken die al standaard in de Hyundai Tucson 2.0i CVVT StyleVersion zijn gemonteerd, zoals climate control, cruise control, lichtmetalen velgen en elektrisch bedienbare ramen. De prijs van deze bijzonder exclusieve Tucson bedraagt ⬠26.895,-. Een consumentenvoordeel van ⬠1.095,-. De Hyundai Tucson is marktleider in het SUV-segment in Nederland. De Tucson is al verkrijgbaar vanaf ⬠23.695,-

Vijf aantrekkelijke Joy actiemodellen
Hyundai introduceert naast de Hyundai Tucson Premium en de Hyundai Santa Fe Premium per 1 januari 2007 nog een ander nieuw actiemodel, de Joy. Deze speciale Hyundai Joy is ontwikkeld voor liefst vijf modellen en onderscheidt zich door een aantal extra specificaties, zoals parkeersensoren (achter), een complete radio/cd en mp3-speler, een dakspoiler en airconditioning. De pakketwaarde van de Joy verschilt per model. Deze speciale serie is van toepassing op de standaard toch al zeer compleet uitgeruste Hyundai Atos, Hyundai Getz, Hyundai Accent, Hyundai Matrix én Hyundai Trajet. Het consumentenvoordeel van het actiemodel Joy kan oplopen tot liefst ⬠5.050,-