Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 04-01-2007

Fiets uit schuur gestolen

VEENENDAAL- Op woensdagavond werden drie jongeren aangehouden na een diefstal uit een schuur. Omstreeks 20.25 uur kreeg de politie de melding dat een viertal jongens verdacht rondliepen in de omgeving van de Citroenvlinderstraat. Agenten troffen drie van de vier in de omgeving aan. Onderzoek wees uit dat er in de omgeving een fiets was gestolen uit een schuur en de jongeren uit Amsterdam en Veenendaal van 15 en 16 jaar werden meegenomen naar het bureau.

Aanrijding

VEENENDAAL- Op dinsdagavond vond een aanrijding plaats en is de schuldvraag onduidelijk. Omstreeks 20.50 uur kreeg de politie de melding dat twee autos met elkaar in botsing waren gekomen op de Rondweg West. Bij de kruising met de Mc.Donalds kwamen twee autos in aanrijding met elkaar en ontstond forse schade aan beide autos. Niemand raakte gewond. Het is voor de politie nog onduidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden en de politie heeft de aanrijding in onderzoek. Getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 district Heuvelrug.

Bestolen van tas
VEENENDAAL- Op woensdagavond werd een vrouw bestolen van haar tas. Omstreeks 19.30 uur zat een 79-jarige vrouw bij de bushalte aan de Oranje Nassaulaan. Plotseling werd haar tas uit haar handen gerukt door een ongeveer 20-jarige jongeman. Deze man rende vervolgens in de richting van winkelcentrum Kerckebosch en verdween. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met nummer 0900-8844 district Heuvelrug.