Gemeente Harderwijk


Gemeente en BBA hebben de afgelopen dagen huis-aan-huis een uitvouwbare kaart laten verspreiden met alle buslijnen en haltes van de Stadsdienst, de streeklijnen en de buurtbus. Tevens staan de vertrektijden van de haltes van de Stadsdienst weergegeven, alsmede de vertrektijden van de streeklijnen op het station van Harderwijk en van de treinen richting Zwolle en Amersfoort.

Tegelijk met de recente wijzigingen in de dienstregeling van de NS zijn ook de dienstregelingen de route van de Stadsdienst Harderwijk en de verschillende streeklijnen van de BBA aangepast. Hierdoor is een betere afstemming op de treinen bereikt.

Met name de dienstregeling en de route van beide Stadsdienstlijnen 1 en 2 hebben de nodige wijzigingen ondergaan. De belangrijkste is dat Stadslijn 1 en 2 niet meer een afzonderlijke ronde rijden, maar nu dezelfde route, echter wel in tegengestelde richting. Voor een retourtje met de Stadsdienst, buurtbus of de streeklijn binnen Harderwijk betaalt u nog steeds slechts 1 euro.

Informatie: afd. Inrichting openbare ruimte, tel. 411 314