E.J. Brooks Company koopt Markitwise aan

E.j. brooks company

E.J. Brooks Company koopt Markitwise aan

LIVINGSTON, New Jersey, January 4 /PRNewswire/ --

E.J. Brooks Company uit Livingston, New Jersey (VS), wereldleider in mechanische, verzegelde veiligheidssluitingen, kondigt met genoegen aan dat het Markitwise International Ltd uit Worcestershire, Verenigd Koninkrijk, heeft aangekocht, de marktleider voor luchtvaart en logistiek in verzegelde veiligheidstape en -labels.

Brooks is 's werelds leidende leverancier van intermodale hoge-beveiligingsgrendels en kabelsluitingen die voldoen aan ISO 17712, en verzegelde indicatieve metalen en plastic beveiligingssluitingen. Brooks is op dit moment de enige sluitingsproducent die C-TPAT-goedkeuring heeft. Brooks is ook de marktleider in meetgerelateerde apparatuur voor de utiliteitssector in Amerika.

Omdat veiligheidsinitiatieven over de hele wereld voortdurend worden geïmplementeerd, worden verzegelde labels en tapes beschouwd als een kosteneffectieve beveiligingsoplossing binnen het logistieke proces. Of ze nu alleen gebruikt worden of in combinatie met andere veiligheidsapparaten, deze producten helpen schippers, luchtvaartmaatschappijen en logistieke leveranciers om hun vracht en apparatuur over de hele wereld te beschermen tegen diefstal en terrorisme.

"De aankoop van de Markitwisegroep haalt een sterke, kwaliteitsgerichte marktleidersorganisatie binnen in de Brooksfamilie. Hun leiderschapspositie in de categorie van verzegelde labels voor eigendomsmarkering en
-identificatie past op een natuurlijke en strategische manier bij onze toekomstige richting," lichtte Scott Kirk toe, Executive Vice President van Brooks.

De afgelopen twee jaar hebben beide bedrijven op een wereldwijde basis succesvol samengewerkt om het gebruik van verzegelde labels en tape uit te breiden naar een "gelaagde oplossing" in beveiliging. "Er bestaat een echte synergie met onze producten en distributiekanalen, wat substantiële waarde toevoegt bij alle klantenkringen", merkt dhr. Kirk op. Vele klanten wereldwijd proberen meer productlijnen bij minder verkopers aan te schaffen en deze aankoop zal hen helpen bij het bereiken van hun doel van consolidatie van leveranciers.

Markitwise zal vanuit hetzelfde pand in het VK blijven opereren, met dezelfde managementgroep onder leiding van Jason Allen als Managing Director, die direct verantwoording zal afleggen aan het wereldwijde hoofdkantoor van Brooks in Livingston, NJ.

Over E.J. Brooks Company

E.J. Brooks Company, opgericht in 1873 en een ISO 9001:2000-geregistreerd bedrijf, is 's werelds leidende producent van veiligheidssluitingen, sluitingsapparaten en meetgerelateerde producten die geknoei aangeven. Het bedrijf is gevestigd in Livingston, N.J., en heeft 13 operationele eenheden, inclusief lokaties in de VS, Canada, Mexico, Brazilië, Engeland, Spanje, India, Singapore en China. Bezoek Brooks en dochterondernemingen online op www.ejbrooks.com .

Contact: Jerry Carrino, +1-973-597-2921

Website: www.ejbrooks.com

Contact:

E.J. Brooks Company, +1-973-597-2900, marketing@ejbrooks.com