Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe aanstellingen bij Citrix Systems Benelux dankzij groei application delivery-oplossingen

~ Teamuitbreiding voor enterprise accounts en business development ~

Vianen, 4 januari 2007 - Citrix Systems Benelux heeft onlangs zes nieuwe medewerkers aangenomen om zijn groei in de markt van application delivery-oplossingen te ondersteunen. Deze oplossingen bieden eindgebruikers veilige toegang van buitenaf tot applicaties, ongeacht de locatie. Met de toenemende vraag naar telewerken en bedrijven die werknemers meer vrijheid willen geven, ziet Citrix een stijgende vraag naar zijn application delivery-oplossingen.

Chris Tanis is aangesteld als Senior Enterprise Account Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele productaanbod van Citrix in de sectoren handel, retail, energie, industrie, media en zakelijke dienstverlening. Chris is al ruim 10 jaar actief in de IT-wereld, onder meer als corporate account manager in diverse segmenten bij Dell BV.

De nieuwe Sales Specialist Application Networking Group is Simon de Heer. Onder zijn verantwoordelijkheid vallen Citrix NetScaler, WANScaler, Access Gateway en de Application Firewall. Simon heeft voorheen diverse commerciële functies bekleed bij Verizon Business. De laatste vijf jaar gaf hij als Technical Sales Consultant advies op het gebied van Wide Area Networking, Managed IP application hosting en remote access.

Als nieuwe Systems Engineer Application Networking Group is Denny Engels aangetrokken. Engels heeft ervaring met Citrix door werkzaamheden in zijn eerdere functie als pre-sales consultant bij ETC Pluz waar hij zich voornamelijk bezig hield met pre-sales trajecten voor Server Based Computing. Na een korte periode bij NetPriva te hebben gewerkt als Technical Manager Europe besloot hij over te stappen naar Citrix.

Nieuw binnen Citrix is ook Bart Schurer. Voorheen werkzaam als Business Alliance Manager Microsoft en Citrix bij HP, neemt hij nu de functie van Partner Manager System Integrators op zich. Zijn eerder opgedane ervaring in de channelmarkt, zal hem helpen bij het invullen van zijn nieuwe functie.

Ralph Klinkien gaat de functie van Territory Manager Channel Sales invullen bij het bedrijf. Hiervoor was Klinkien acht jaar in dienst bij distributeur ETC Pluz waar hij werkzaam was op de afdeling Customer Services. Bij Citrix gaat hij zich meer toeleggen op sales.

Als nieuwe Distributie Manager Benelux is André Lodewijks aangesteld. Lodewijks heeft ruim 15 jaar ervaring in de IT-wereld. De laatste negen jaar bekleedde hij de functie van Business Partner Manager bij HP.

'Het is altijd goed om te zien dat je bedrijf groeit en dat mensen zich ook graag bij Citrix aansluiten", vertelt Rob van der Hoeven, Area Vice President van Citrix Systems Benelux. "We zijn erg blij deze zes getalenteerde mensen op te nemen in ons personeelsbestand. Zeker nu ons klantenbestand en onze productportfolio aanzienlijk gegroeid zijn kunnen we met hun hulp die groei voortzetten en een zo hoog mogelijke service aan onze klanten bieden."

(455 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) is wereldwijd marktleider en de meest vertrouwde naam op het gebied van application delivery infrastructure. Meer dan 180.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Citrix om elke gebruiker optimaal toegang te bieden tot elke applicatie, met de beste prestaties, het hoogste beveiligingsniveau en de laagste kostprijs. De complete Fortune 100 en 98% van de Fortune Global 500 maakt gebruik van Citrix, alsmede honderdduizenden kleine bedrijven en particulieren. Citrix heeft ongeveer 6.200 verkoop- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. In 2005 behaalde Citrix een omzet van $909 miljoen. Kijk voor meer informatie op www.citrix.com

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Marieke van Zuien van LEWIS
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com

Nienke Schipper-Pauw van Citrix Systems
Tel: +31 (0)347 324 845
E-mail: nienke.schipper@eu.citrix.com
http://www.citrix.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com