Ingezonden persbericht


Persbericht

Meer interactie dankzij draadloos presenteren

~ Kensington introduceert de Wireless Presentation Remote ~

Houten, 4 januari 2007 - Kensington, fabrikant van computer accessoires, introduceert de Wireless Presentation Remote. Deze draadloze afstandsbediening geeft gebruikers maximale bewegingsvrijheid tijdens hun presentatie.

"PowerPoint-presentaties kunnen soms saai zijn, zowel voor het publiek als voor de presentator", vertelt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager bij Kensington Benelux. "Door het gebruik van de Wireless Presentation Remote kan de presentator een actievere rol innemen tijdens de presentatie. Hij vermijdt zo de meest gevreesde valkuil tijdens presentaties... 'Totale verveling door PowerPoint!' "

In plaats van het aansturen van een presentatie met een muis of notebook touch pad, biedt de Kensington Wireless Presentation Remote de presentator meer mogelijkheden tot interactie. "Deze draadloze oplossing, met een bereik van 20 meter, geeft de gebruiker veel meer controle over de presentatie, hiermee hoef je nooit meer met je rug naar het publiek te gaan staan om naar de volgende slide te gaan", vervolgt De Vries zijn verhaal.

Om de Wireless Presentation Remote te gebruiken steekt de gebruiker de USB-ontvanger in een vrije USB-poort in de notebook PC. De presentatie kan vervolgens draadloos worden uitgevoerd. Daarnaast heeft de afstandsbediening een ingebouwde laser pointer waarmee belangrijke punten in de presentatie kunnen worden aangewezen.

"Draadloos presenteren is een eenvoudige methode om je presentatie te verbeteren, maar de presentator zal moet wennen aan dit relatief nieuwe concept, want de meeste mensen gebruiken nog steeds hun touch pad of muis met draad", zegt De Vries. "Dankzij de Wireless Presentation Remote kan de presentator alle aandacht richten op interactie met zijn publiek, zodat de presentatie meer impact heeft. Dit is een praktische must-have voor alle presentatoren die hun vaardigheden willen uitbouwen."

De Wireless Presentation Remote is verkrijgbaar bij de betere computer reseller en diverse retailers. De adviesprijs van het product is: ¤ 49,99.

Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

(305 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, variërend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergonomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of testexemplaren kunt u contact opnemen Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00
Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: ilonadb@lewispr.com
Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com