Politie Gelderland-Zuid

Getuigen van branden gezocht

Bruchem, 04-01-2007 o Tijdens de jaarwisseling vonden in Bruchem enkele grote branden plaats waarbij een auto, autobanden en twee caravans in brand zijn gestoken. De politie zoekt mensen die daarvan getuige zijn geweest of informatie daarover hebben.

Op de Dorpstraat brandde de personenautoauto en caravan uit. Ook op de Peperstraat brandde een caravan, waarbij de brandweer geruime tijd een naastgelegen boerderij met water moest beschermen tegen eventuele overslaande vlammen. Enkele autobanden werden in brand gestoken op de Fasantstraat. De branden vonden plaats tussen 02.00 en 05.00 uur op 1 januari.

Oproep getuigen

De politie vraagt getuigen of mensen die menen aan de andere kant informatie te hebben om contact op te nemen met politieteam Bommelerwaard op 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".

SMS Alert

Via de nieuwe service SMS Alert is vandaag eenzelfde oproep gedaan aan eerder aangemelde inwoners van dit gebied. De gemeente en de politie informeren daarmee niet alleen buurtbewoners om hun veiligheid te waarborgen. Zij vraagt in dit geval aan burgers om met de gemeente en politie een bijdrage te leveren aan een veiligere woon- en leefomgeving.
(01)