Provincie Noord-Holland

Geef uw mening over de nieuwe campagne!

4-1-2007

Op 2 januari startte de provincie Noord-Holland met een campagne. Wat weet jij van de provincie? Test je kennis op weetjijveel.nl! Er zijn ondermeer spotjes op TV, posters in de bushokjes, banners op internet en een actiesite met quiz. Doe mee met de poll en laat ons weten wat u van de campagne vindt.

Om aandacht te trekken voor de start van de campagne weet jij veel, werd voor korte tijd een fictieve actiegroep in het leven geroepen. De actievoerders vroegen het bestuur om meer informatie over wat er met hun belastinggeld gebeurt. Verantwoordelijk gedeputeerde Ton Hooijmaijers gaf hen groot gelijk:Weinig mensen weten wat de provincie doet met het geld van de burger. Daarom gaan wij campagnevoeren. Kijk maar op www.weetjijveel.nl.

De start van de actie leverde veel publiciteit op. Maar de provincie vindt het vooral interessant te horen wat u van de campagne zélf vindt. Dus geef uw mening en doe mee met onze poll.

Naar de poll

Meer weten over de campagne? Hieronder vindt u een aantal van de campagne-uitingen. Bezoekt u vooral ook de campagnewebsite en maak kans op die unieke ballonvaart over Noord-Holland.