Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Ermelo- snelheidscontrole                                 |
De politie heeft op 3 januari een snelheidscontrole gehouden met de lasergun op de Horsterweg in Ermelo. In totaal werden twee overtredingen geconstateerd: 1 van 70 en 1 van 73 km per uur.

|     |Ermelo- Blauwe lampjes                                    |
Een 19- jarige man uit Putten werd op 4 januari 's ochtends met zijn personenauto door de politie staande gehouden op de Brinkstraat in Putten omdat hij blauwe verlichting voerde in de koplampen. De politie heeft hem deze ter plaatse laten verwijderen en hem tevens bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Vierhouten -diefstal uit woning Een 40 -jarige man uit Vierhouten deed op 3 januari aangifte van inbraak in zijn woning aan de Ganzenakkers. Feit was die dag gebeurd tussen 17.50 uur en 19.30 uur. De daders zijn binnengekomen via een bovenlicht aan de achterzijde van de woning. Het hele huis was doorzocht. Aangever mist tot nu toe alleen wat kleingeld.

Wezep - verkeersongeval met letsel Een 52- jarige man uit Elburg is op 3 januari gewond geraakt bij een aanrijding op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. Hij reed omstreeks 17.15 uur over de Zuiderzeestraatweg komende uit de richting Wezep en remde niet op tijd voor een stilstaande auto die wilde afslaan richting 't Loo op de kruising met de Rambonnetweg. Het gevolg hiervan was een aanrijding tussen beide voertuigen. De 52 -jarige man is per ambulance ter observatie overgebracht naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle. Letsel onbekend.


---


---


---

---- --