Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Natuur in beeld, tentoonstelling Natuurkaart Uithoorn

4 januari 2007 print
De tentoonstelling 'Natuur in beeld' is verhuisd naar de openbare bibliotheek in het gebouw De Hoeksteen aan de Alfons Ariënslaan 1.

De tentoonstelling wordt gehouden naar aanleiding van de Natuurkaart Uithoorn. Deze kaart laat zien welke natuur nu binnen de gemeentegrenzen aanwezig is. Maar het is ook het plan dat er voor moet zorgen dat deze natuur in stand blijft en meer kansen krijgt.

De tentoonstelling omvat foto's van de natuur in Uithoorn en De Kwakel. Daarop is te zien wat we gaan doen om die natuur te versterken en welke dieren daarbij als leidraad zijn genomen.

Tegelijk met de tentoonstelling verschijnt een brochure met meer informatie over de Natuurkaart Uithoorn. Deze is gratis af te halen in het gemeentehuis en de openbare bibliotheek. (zie ook rechter balk)

Duur prijsvraag verlengd!

Aan de tentoonstelling is een prijsvraag gekoppeld. Bezoekers kunnen met een stemformulier aangeven welke foto zij het mooist vinden. De foto met de meeste stemmen wint. Wie op de winnende foto heeft gestemd maakt kans op een mooi aandenken: een afdruk van de winnende foto op canvas!

Omdat de tentoonstelling nog drie weken in de bibliotheek staat is besloten ook de bezoekers daar een kans te geven op zo'n foto. Na 24 januari trekt wethouder Verheijen een kaart uit de stapel van de foto met de meeste stemmen. De winnaar (foto en naam) wordt woensdag 31 augustus op deze website en op de gemeentepagina in De Nieuwe Meerbode bekend gemaakt.

Volledig rapport te koop

Het is tot en met 31 januari 2007 mogelijk om een exemplaar van de volledige Natuurkaart te bestellen.

U kunt het exemplaar bestellen door EUR 27,90(de kostprijs) over te maken naar bankrekeningnummer 285008455 t.n.v Bank Nederlandse Gemeenten onder vermelding van Natuurkaart Uithoorn, uw naam en uw volledige adres.

Het rapport wordt dan uiterlijk eind februari verzonden. ^