Ingezonden persbericht


Persbericht

CM Technology ontwikkelt sms-dienst voor razendsnelle hulp bij autoruitschade

Breda, 4 januari 2007 --- Mobiele technologieprovider CM Technology heeft in samenwerking met EURO-motive een nieuwe sms-dienst ontwikkeld voor de autoruitschadebranche.

De nieuwe sms-dienst verandert de hulpvraag (klant belt bedrijf) in een hulpaanbod (bedrijf belt klant). Hierdoor weet een klant direct dat hij wordt teruggebeld door een bedrijf dat daadwerkelijk het probleem aan kan pakken.

In geval van autoruitschade kan de verzekerde het woord 'GLAS' naar het nummer 3669 sms'en. Vervolgens wordt de klant per sms gevraagd in welke postcodegebied hij of zij geholpen wenst te worden. Na opgave van de postcode zoekt de sms-dienst het dichtstbijzijnde Glasgarant autoruitherstelbedrijf dat de opdracht krijgt om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de klant om de schade te inventariseren en een afspraak voor reparatie of vervanging te maken.

De sms-dienst maakt het mogelijk om regionale dienstverlening aan te bieden. Indien er meerdere bedrijven actief zijn in een postcodegebied, dan komen deze afwisselend aan de beurt.

CM Technology is een werkmaatschappij van het bedrijf ClubMessage, dat standaard sms- en mms-diensten aanbiedt vanuit haar eigen sms-netwerk. De werkmaatschappij CM Technology is opgericht om te voldoen aan de grote vraag vanuit de markt naar consultancy en het leveren van maatwerk softwareoplossingen voor afhandeling van sms- en mms-verkeer en streaming video. In tegenstelling tot veel andere marktpartijen, ontwikkelt het bedrijf haar technologie volledig zelf.

Al eerder ontwikkelde CM Technology maatwerksystemen, onder andere voor sms-voting op televisie en voor operators. Voor meer informatie over activiteiten en producten van CM Technology, zie: www.cmtechnology.com

Over EURO-motive

EURO-motive ontwikkelt en implementeert in samenwerking met partners e-business applicaties die tot doel hebben ketenprocessen in zijn geheel te ondersteunen. Bedoelde applicaties fungeren als intermediair en zijn toegankelijk voor geautoriseerde participanten in een informatieketen. Inmiddels is het bedrijf marktleider in Nederland op het gebied van ruitcalculaties. Zowel onafhankelijke autoglasherstellers als glasherstelketens maken gebruik van de software. Voor meer informatie over activiteiten en producten van EURO-motive, zie www.euro-motive.nl

Over ClubMessage

ClubMessage bereikt wekelijks honderdduizenden mensen per sms, via haar eigen sms-netwerk of via operators: twee van de drie grootste uitgeverijen van Nederland werken met ClubMessage, bijna de helft van alle sms-acties op televisie wordt technisch mede mogelijk gemaakt door ClubMessage, 90 procent van alle cafés en clubs die hun klanten via sms bereiken, doen dit via ClubMessage, en bij bijna de helft van de berichten die Nederlandse sms-bedrijven versturen, wordt gebruik gemaakt van technologie van ClubMessage. ClubMessage heeft meer dan 1000 klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers in meer dan 10 landen.

Meer informatie is te vinden op www.clubmessage.nl

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong BV

Margriet Luttikhuizen

T: (020) 421 05 65

E: margriet@l-dj.nl