www.demenz.nl: nieuw internetportaal van Menzis

Menzis

Zorgverzekeraar Menzis heeft een nieuw internetportaal gelanceerd voor iedereen met vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Het biedt de mogelijkheid om, voor iedereen die bij Menzis verzekerd is, via demenz.nl rechtstreeks met de huisarts te overleggen. De site bladert als een magazine, informeert als een medische encyclopedie en biedt hulp in de vorm van een digitaal consult met een huisarts.

Demenz.nl biedt handige gezondheidstips, test-uzelf-testen, lifestyle nieuws, recepten medische nieuwtjes en meer. Altijd betrouwbaar en up-to-date. Daarnaast biedt demenz.nl een complete medische encyclopedie. Speciaal voor Menzis verzekerden heeft demenz.nl aantrekkelijke voordeelacties.

Persoonlijk advies online

Wie meer wil weten en verdieping zoekt, kan alles vinden over een bepaald onderwerp en kan daarover zelfs online persoonlijk advies ontvangen. Bezoekers van demenz.nl maken hiervoor gebruik van vragenlijsten die ontwikkeld zijn in samenwerking met Dokterdokter.nl, de online medische hulpdienst. Wie dan nog geen afdoende antwoord op zijn vraag heeft, kan online individuele hulp krijgen. Bijvoorbeeld van de huisarts, maar ook van de afdeling Zorgadvies. Via e-mail kan een vraag gesteld worden die via e-mail of telefonisch wordt beantwoord.

De site is bereikbaar via www.demenz.nl en via een link op www.menzis.nl


Noot voor de redactie (