Time : 09:00:00
Date : 27 December 2006
Sender Name: vzw GreenSailor

Persconferentie : KLEURENBLIND, het andere burgermanifest 04.01.2007 Sint-Niklaas, 26 december 2006

Paul Schietekat en Hilde De Rore zullen donderdag 4 januari 2007 een persconferentie organiseren naar aanleiding van de lancering van hun boek KLEURENBLIND. Een persoonlijke politieke duiding met maatschappelijke visies voor heel België.

De persconferentie zal doorgaan in Hotel Serwir, Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas op 04/01/07 om 10.30u. De volledige persmap zal enkel verkrijgbaar zijn op de persconferentie zelf of nadien op aanvraag. Er is een fotomoment voorzien tussen 10.15u en 10.25u. Om 11.15u klinken wij samen met u op het nieuwe jaar.

EMBARGO tot donderdag 04/01/07 om 18.00u
Tijdens deze persconferentie zal een korte uitéénzetting worden gegeven van de onderwerpen in dit boek, samen met enkele verrassende elementen die de auteurs pas op datum van de persconferentie zullen onthullen. Het is een unicum, dat een vergelijkbaar boek als het burgermanifest, op slechts enkele weken tijd verschijnt. De auteurs hebben de kans gehad om de recente gebeurtenissen in verschillende onderwerpen te verwerken, o.a. in de hoofdstukken werkgelegenheid, begroting in (on)evenwicht en de recente communautaire kwesties in Nationalisme of separatisme.
Naast deze onderwerpen komen ook volgende topics aan bod: vrijheid van het individu, echte democratie, discriminatie vernietigd onze samenleving, administratieve veréénvoudiging, overheidsbedrijven en liberalisering, gratis verhaal, kwaliteitszorg en
gezondheidsgarantie, milieu en verkeer, justitie, economische groei, efficiëntie en het kostenplaatje. Het boek illustreert de harmonie van man en vrouw m.b.t. de
samenlevingsvisie en de politieke visie die zij erop nahouden. Paul Schietekat en Hilde De Rore verwerken hun persoonlijke levenservaringen in een algemene maatschappelijke visie, zonder te duiden op hun persoonlijke ervaringen. Hiermee bereiken zij de onderwerpen die de voorbije weken als een heet hangijzer worden beschouwd.

De auteurs wijzen op de unieke presentatie met de volgende stelling: "Alles wat we vandaag in ons leven normaal en vanzelfsprekend vinden, is ooit ontstaan uit een droom. Gelukkig dat we die dromers een kans gegeven hebben."
De droom van beide auteurs wijst voornamelijk in de richting van inzicht. In begrijpbare taal de problematiek benaderen maar anderzijds ook voorstellen vooropstellen, die een oplossing moeten bieden voor het probleem van de loonlasten, oncurrentiekracht en het behoud van de sociale zekerheid.
Realiteit koppelen aan een maatschappelijke visie was voor de auteurs een bijzondere uitdaging, die niet altijd even vlot verliep. De verschillende visies tussen man en vrouw werd in KLEURENBLIND gladgestreken, omwille van het feit dat zij het respect voor elkaar willen bekomen.

Wat MIS (= Mensen Integraal Samen) als politieke partij zal betekenen voor de komende verkiezingen in 2007 kan u ontdekken tijdens deze persconferentie.
Wij willen het nieuw(s)jaar 2007 alvast goed starten!

Gelieve uw aanwezigheid uiterlijk voor vrijdag 29 december om 18u te bevestigen: info@kleurenblind.com of info@MensenIntegraalSamen.be Voor meer informatie kan u ook Paul Schietekat rechtstreeks bereiken op gsm +32 475 710 796

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: gresanews_20061226_102635_20_Att_1.pdf gresanews_20061226_102635_20_Att_2.pdf

Translations: (None)

Link to Press Release - NL