Ingezonden persbericht


Uitnodiging
'Met Windows Vista weet je meer'

Met Windows Vista en Office 2007 weet je meer dan je zelf denkt! Ontdek en probeer het zelf in het stijlvolle Windows Vista appartement in het onlangs geopende 'Pakhuis de Zwijger' in Amsterdam. Neem tijdens de workshop 'Met Windows Vista weet je meer' zelf plaats achter de knoppen en ervaar dat er meer in je computer en in jezelf zit dan je dacht.

Tijdens deze workshop wordt er onder meer ingegaan op onderwerpen als:

Veiligheid: je computer optimaal beveiligd, tegen phishing bijvoorbeeld, maar ook veilig voor jonge PC-gebruikers (ouderlijk toezicht).

Vinden: Eindeloos zoeken naar informatie op de PC is voorbij. Slimme en snelle manieren om informatie, foto's, films, muziek, e-mail en programma's die je nu heel snel terug kan vinden.

Vormgeven: creativiteit komt tot uiting door de integratie van programma's en mogelijkheden. Foto's, video's, films en muziek kunnen gemakkelijk en snel worden bewerkt en binnen de nieuwe Office 2007 in een handomdraai worden gebruikt om heel professioneel en dynamisch ogende producties te maken zoals scripties, presentaties of werkstukken.

Vermaak: Voor Windows Media Center blijf je thuis. Muziek, TV, film, games en meer. Alles onder handbereik, ook met behulp van een afstandbediening en eventueel ook gekoppeld met je Xbox 360.

Nieuwe features, slimme methoden en technieken maar ook de achterliggende gedachte van Windows Vista en de jarenlange technische en antropologische research die daaraan vooraf is gegaan, worden uitgelegd en getoond. Wist je dat Windows Vista taalonafhankelijk is ontwikkeld, maar dat het in wel meer dan 200 talen wordt uitgebracht. Windows Vista is zelfs verkrijgbaar in twee Inuit-talen. Wist je dat de Nederlandstalige Windows Vista bij de top 10 belangrijkste talen hoort? En zo hebben we nog meer wetenswaardigheden voor je in petto.

Beleef Windows Vista en Office 2007 zelf tijdens de workshop 'Met Windows Vista weet je meer' op 4 januari van 15.00 tot 17.00 uur in 'Pakhuis de Zwijger' in Amsterdam.

Wij nodigen je van harte uit om deze speciale workshop bij te wonen en zien je komst graag tegemoet.

Je kunt je aanmelden via ons PR-bureau MCS door een e-mail te sturen aan: mspers@monogram.nl of door te bellen met de Microsoft Persdesk: 023
- 569 82 22. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,
Namens Microsoft Nederland

Derk Wagelaar
Product Manager Windows Client