Rechtbank Haarlem


Regiezitting Holleeder cs

De rechtbank Haarlem houdt op donderdag 4 januari 2007 om 9.30 uur de regiezitting in de zaak Holleeder c.s. Deze zitting wordt gehouden in de extra beveiligde zittingszaal aan de Zuidermolenweg 1, Amsterdam-Osdorp.

Naast de verdachte Holleeder zijn 5 andere verdachten voor deze zitting opgeroepen. Op de regiezitting kunnen eventuele onderzoekswensen van de verdediging aan de orde komen. Daarnaast ligt het in de bedoeling om op 4 januari a.s. de logistieke aanpak van de inhoudelijke behandeling vast te stellen. De inhoudelijke behandeling van de zaak is voorzien in de maanden april, mei en juni 2007.

Alle media worden verzocht uiterlijk 2 januari 2007 per mail bij Bureau Communicatie van de rechtbank Haarlem te melden met hoeveel personen zij komen.

Het aantal plaatsen in de zittingzaal en op de publieke tribune is beperkt. Belangstellenden dienen rekening te houden met een rij bij de ingang omdat iedereen een detectiepoort moet passeren. Elke bezoeker dient zich te kunnen legitimeren. In het gebouw aan de Zuidermolenweg mag zonder toestemming van Bureau communicatie niet worden gefilmd, gefotografeerd of geluidsopnamen worden gemaakt.

Bureau Communicatie rechtbank Haarlem
Renée Nolen en Sarah-Jane Rose
Telefoonnummer 023 - 888 4020
e-mail: voorlichting.rb.haarlem@rechtspraak.nl
website: www.rechtspraak.nl

Bron: Rechtbank Haarlem
Datum actualiteit: 28 december 2006