Ingezonden persbericht


Persbericht

4 januari 2007

Marktleider in diervoeding kiest voor Orange Business Services

Orange Business Services levert wereldwijd netwerkdiensten voor 110 vestigingen van Provimi

Provimi heeft het contract verlengd met Orange Business Services voor het leveren van IP VPN diensten voor 110 sites met een looptijd van drie jaar. Belangrijke reden voor Provimi om voor Orange Business Services te kiezen, is dat Provimi kostenbesparingen kan realiseren in combinatie met expansie van het netwerk. Een andere grote bijdrage is dat Provimi en Orange Business Services de afgelopen jaren een solide partnership hebben opgebouwd, waar de relatie teruggaat tot de tijd dat Provimi nog deel uitmaakte van de Eridania Béghin-Say Group.

De samenwerking met Orange Business Services levert schaalvoordelen op voor Provimi, waardoor bedrijfsprocessen als inkoop, productie en verkoopadministratie efficiënter worden. Hierdoor kan Provimi kosten besparen. Daarnaast biedt de oplossing van Orange Business Services meer controle over de wereldwijde netwerkoperaties en meer zichtbaarheid in de kostenstructuur voor Provimi.

Onderdeel van het IP VPN voor Provimi zijn onder meer een pro-actieve fault management-dienst, Internet connectiviteit, managed firewall, hosting, managed authenticatie en de mobility-oplossing Business Everywhere (1250 gebruikers).

"We zijn verheugd over de keuze voor Orange Business Services", zegt Wim Sluijter, Director of Control and IT bij Provimi. "Dankzij het IP VPN zullen we kostenbesparingen kunnen realiseren en slagvaardiger opereren, waardoor onze positie als marktleider voor de toekomst stabiel blijft. Verder was het voor ons ook belangrijk zo min mogelijk hinder te ondervinden van de upgrade van het bestaande netwerk. Orange Business Services heeft bewezen dat we daarvoor bij hen aan het juiste adres zijn."

Over Provimi
Met meer dan 100 fabrieken in dertig landen is Provimi marktleider in diervoeding, zowel voor industrieel als particulier gebruik, en bijbehorende kennis. Provimi heeft bijna 9.000 medewerkers, waarvan 600 in Research & Development.

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com
Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com