Getronics PinkRoccade

Nieuwegein, 4 januari 2007

DELA BESTEEDT DATACENTER UIT AAN GETRONICS PINKROCCADE

Uitvaartorganisatie DELA en Getronics PinkRoccade hebben een contract getekend voor de uitbesteding van het DELA datacenter inclusief de beheertaken. Het contract heeft een waarde van circa 2,5 miljoen euro en een looptijd van 5 jaar.

Marktleider DELA is met een grote moderniseringsslag bezig. Onder de mantelnaam Nieuw D'ELAn zijn talloze nieuwe projecten gestart die betrekking hebben op de bedrijfscultuur, imago, nieuwe product- en marktcombinaties en nieuwe verkoopkanalen. De belangrijkste reden voor DELA om voor uitbesteding van het datacenter te kiezen is het realiseren van een hoge beschikbaarheid van de ICT-systemen in een 24x7 omgeving. Daarnaast voorziet DELA een toenemend gebruik van Internet en realisering van nieuwe innovatieve toepassingen.

Ter ondersteuning van deze ontwikkelingen heeft DELA Getronics PinkRoccade als ICT-dienstverlener geselecteerd. Ook de ervaring van Getronics PinkRoccade op het gebied van outsourcing heeft hierbij een rol gespeeld. Ongeveer 100 servers worden verhuisd van het DELA datacenter in Eindhoven naar het datacenter van Getronics PinkRoccade in Apeldoorn.

Over DELA Ruim 100 vestigingen, zo'n 1.000 medewerkers en 2,7 miljoen verzekerden maken de coöperatieve ledenorganisatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het verdriet van een verlies kunnen we niet wegnemen. We kunnen nabestaanden wel helpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Met zorg en praktische dienstverlening. En door de herinneringen aan hun dierbaren levend te houden. Onze kleurrijke, warme uitvaartcentra en crematoria dragen daar aan bij. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening met een negen. En na een recent vergelijkend onderzoek van de Consumentenbond kwam de Natura uitvaartverzekering van DELA als beste uit de bus. Daar zijn we trots op.

Over Getronics PinkRoccade Getronics PinkRoccade is met circa 10.500 medewerkers marktleider in ICT- dienstverlening in Nederland. We denken en doen vanuit een helder perspectief: onze ICT-dienstverlening omzetten in toegevoegde waarde voor opdrachtgevers in de zakelijke markt en bij overheden. Getronics PinkRoccade ondersteunt mensen in hun werkomgeving door bedrijfskritische informatie altijd en overal veilig te ontsluiten. Daarvoor beschikken we over een compleet portfolio aan geïntegreerde ICT diensten. In praktijk gebracht door medewerkers die bij ons de ontplooiingsmogelijkheden vinden die ze van de nummer één IT-werkgever in Nederland mogen verwachten.