Ingezonden persbericht


Bell Micro benoemt Huib Klaassens tot Country Manager Nederland

Benoeming valt samen met rebranding internationale organisatie

Almere, 4 januari 2007 - Bell Micro, Europa's toonaangevende distributeur van IT-infrastructuuroplossingen op het gebied van storage, servers, software en services, benoemt Huib Klaassens tot Country Manager Nederland. Voorheen bestond Bell Micro binnen Nederland uit twee organisaties: Bell Microproducts Solutions en Bell Microproducts Europe. Per 1 januari 2007 vallen deze divisies met Ideal Hardware, Open PSL en MCE wereldwijd samen onder één naam: Bell Micro.

Klaassens bekleedde eerder bij Bell Micro de functie van General Manager Nederland. Hij volgt als Country Manager Nederland Eddy Bergiers op. Bergiers was voorheen Country Manager Nederland en België, en verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische markt. Hij zal zich nu volledig richten op de Belgische markt als Country Manager België.

Verschillende acquisities in de afgelopen jaren hebben geleid tot een organisatie met diverse namen. Door onder één naam verder te gaan, wil Bell Micro de transparantie in de markt vergroten.

"Het is voor vendors en partners transparanter zakendoen met een bedrijf dat alle activiteiten voor alle landen onder één naam samenvoegt. Bovendien is het aanzienlijk duidelijker richting de internationale IT-markt", zegt Klaassens. "Het is mijn doelstelling om het Nederlandse succes van Bell Micro in het nieuwe jaar te continueren. Om samen met het team en onze zakelijke partners de Nederlandse activiteiten verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Daarbij zorgen we ervoor dat de internationale rebranding zijn uitwerking in Nederland niet mist, zodat Bell Micro in 2007 nog prominenter op de kaart gezet wordt."

Bell Micro
Bell Micro is een van de grootste value-added IT-distributeurs van Europa. Doelstelling is om onze partners de meest optimale IT-infrastructurele dataoplossingen en ­componenten te bieden. Bell Micro in Nederland is onderdeel van de internationale Bell Microproducts Group (Nasdaq: BELM), een van de grootste storage centric IT-distributeurs ter wereld. In Europa heeft Bell Micro vestigingen in o.a. België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Italië en Nederland.