Ingezonden persbericht


Almelo, 4 januari 2007.

Met Autdoor de SUV wat beter leren kennen

Autdoor SUV organiseert naar aanleiding van het succes van het in 2005 georganiseerde Herfst Event en in 2006 georganiseerde Summer Event ook in 2007 enkele leerzame cursusdagen. Tijdens deze dagen leert de SUV rijder de mogelijkheden van zijn SUV kennen.

De dag zal plaatsvinden op enkele zondagochtenden in het voor- en najaar. In een groep van maximaal 7 auto's per keer, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt, wordt er gestart in De Lutte.

Hier wordt er begonnen met uitgebreide theoretische achtergrond, er wordt aangegeven wat bijvoorbeeld de werking is van een sperdifferentieel en tractie controle. Dit wordt gedemonstreerd op de mobiele minibrug. Vervolgens wordt er doorgereden naar naar het off road parcours.

De praktijkcursus zal hier ongeveer twee en een half uur duren. Indien u de oefeningen niet met uw eigen auto aandurft zal de Land Rover ter beschikking worden gesteld.

Na afloop wordt er teruggereden naar de horeca gelegenheid in De Lutte voor een maaltijd, en natuurlijk de uitreiking van de certificaten.

De kosten bedragen E160,00 per auto met één chauffeur, elke extra inzittende kost E25,00 extra. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Starttijd: 09:00 uur
Afsluiting: 15:00 uur.

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking en met instructie van de medewerkers van Adventure King. Voor de mogelijkheden van het terrein verwijzen wij u naar de foto's die vermeld staan bij het Autdoor SUV Summer Event 2006 die op de Autdoor Site vermeld staan.

Aanmelden kan per e-mail op info@autdoor.nl of via de website www.autdoor.nl.
---



Ingezonden persbericht