Global Knowledge opent nieuwe locatie in Zoetermeer


ZOETERMEER, 20070103 -- Global Knowledge, de grootste onafhankelijke trainingsorganisatie op IT-gebied in Europa, luidt op 4 januari aanstaande het nieuwe jaar in met de feestelijke opening van haar nieuwe locatie aan Centrum West 21 in Zoetermeer. Algemeen directeur Piet Hompus neemt samen met het voltallige personeel tijdens een feestelijke receptie het nieuwe onderkomen in Zoetermeer officieel in gebruik.

Piet Hompus over de officiële opening van de nieuwe Global Knowledge-locatie in Zoetermeer: "We hebben lang toegeleefd naar deze dag. Er is door veel mensen ongelooflijk veel werk verzet en we zijn enorm tevreden met het resultaat: een prachtig modern gebouw, ingericht volgens de hoogste kwaliteitseisen en vanzelfsprekend kunnen alle trainingen uit ons complete aanbod in Zoetermeer uitgeleverd worden. We zijn ervan overtuigd dat onze cursisten met veel plezier hun IT-training en examens in ons nieuwe pand zullen volgen c.q. afleggen."

"Daarnaast is onze nieuwe locatie in Zoetermeer uitstekend te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bovendien is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van ons pand."

Het Nederlandse hoofdkantoor van Global Knowledge is gevestigd in Nieuwegein. Naast de locatie in Zoetermeer, heeft Global Knowledge ook nog nevenvestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Zwolle en Mechelen (België).

Over Global Knowledge:

Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen, opleidingsdiensten en educatieve softwareoplossingen op het terrein van informatietechnologie en projectmanagement. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers op producten van toonaangevende ondernemingen als Cisco, Microsoft, HP, Nortel, Oracle en Red Hat, maar ook op producten in eigen beheer. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden - klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, en via Internet. Global Knowledge heeft Fortune 500-ondernemingen, non-profit-organisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners. Via de OnDemand Software-divisie levert Global Knowledge een breed scala aan software-oplossingen die zich onderscheiden door gebruikersvriendelijkheid en die een versnelde `return on investment' laten zien bij het implementeren van bedrijfsapplicaties. Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1100 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Welsh, Carson, Anderson & Stowe. Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl





Global Knowledge