Omzetgroei Kaseya leidt tot oprichting Europese vestiging


ZOETERMEER, 20070104 -- Vandaag heeft Kaseya International Inc. een nieuwe vestiging geopend, Kaseya Benelux. De explosief groeiende omzetcijfers in de Benelux vormden de voornaamste reden voor het besluit.

Tot en met 31 december 2006 verkocht Kaseya zijn softwareproducten via Portland Europe. Alle Kaseya-business van de softwaredistributeur wordt, inclusief de bemensing, één-op-één door Kaseya Benelux overgenomen. De hoofdvestiging van het nieuwe bedrijf bevindt zich in Zoetermeer. Kaseya Benelux maakt deel uit van Kaseya Europe, dat ook in diverse andere Europese landen verkoopkantoren gaat openen.

Kenniscentrum
Kaseya Benelux wordt, naast verkoopkantoor, ook kenniscentrum voor aanbieders van geautomatiseerde Managed Services. Omdat Kaseya geheel via het web én op afstand zijn werk doet, is het product zeer geschikt voor IT-dienstverleners die hun klanten met Managed Services willen bedienen. In eerste instantie maakt Kaseya het leveren van uiteenlopende beheersdiensten mogelijk. Kaseya Benelux ondersteunt klanten bij het overstappen van break-fix-beheer naar volledig geautomatiseerd beheer via het web. Momenteel werkt Kaseya aan het uitbreiden van het pakket om ook op andere vlakken Managed Services te kunnen gaan ondersteunen.

Beheerssoftware
Naast bedrijfsnaam is Kaseya ook de merknaam van webgebaseerde beheerssoftware, waarmee de totale IT-infrastructuur van een organisatie op afstand kan worden beheerd. Een groeiend aantal IT-dienstverleners maakt gebruik van het pakket om klanten uiteenlopende beheersdiensten op afstand aan te bieden. Enterprises gebruiken het voor het beheer van hun eigen IT-assets.