Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |     |Ermelo- Rijden onder invloed                         |
|     |     |                                                     |
De politie heeft vrijdagavond rond 23.oo uur een 48 jarige automobilist uit Ermelo aangehouden. De man reed over de Sportlaan zonder verlichting, daarop hield de politie de man aan. Een blaastest wees uit dat de man alcohol gedronken had, ademanalyse wees een promillage van 1.17 uit. De man kreeg een rijverbod en een proces verbaal wordt opgemaakt.

Ermelo- Man verdacht van oplichting aangehouden De politie heeft vrijdagmiddag rond 12.00 uur een 24-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man probeerde een niet gekocht artikel in een winkel aan de Enk te ruilen voor geld. Daarop lichtte de medewerker van de winkel de politie in. De man werd aangehouden aan de Stationsstraat en meegenomen naar het politiebureau.

Harderwijk- Licht gewond na aanrijding

Een 18-jarige automobilist uit Harderwijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.20 uur licht gewond geraakt na een aanrijding. Een 25-jarige automobilist uit Putten reed over de Oranjelaan richting de Stationslaan. Op de kruising Oranjelaan/rijksweg A28 wil de automobilist links afslaan. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 18-jarige automobilist uit Harderwijk. Een aanrijding was het gevolg. De 18-jarige automobilist had door de aanrijding last van zijn ribbenkast. De 25-jarige automobilist bleek alcohol gedronken te hebben, hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij een promillage van 0.64 had. De man kreeg een rijverbod en een proces verbaal wordt opgemaakt.

Wapenveld- Automobilist onder invloed aangehouden en ingesloten

De politie heeft vrijdagavond rond 22.50 uur een 25-jarige automobilist uit Wapenveld aangehouden. De politie kreeg een melding dat de automobilist had ingereden op een bankje aan de Stationsweg waar een groepje jongelui op zat. De politie heeft hierop in de omgeving van Wapenveld gezocht naar de automobilist en heeft de man aangehouden aan de Nachtegaalweg. De man bleek onder invloed van alcohol en drugs. De politie heeft de man overgebracht naar Apeldoorn waar de man is ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek. ////einde berichten/////////


---


---


---

---- --