Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Apeldoorn- Licht gewond na aanrijding tegen paaltje

Een 59-jarige man is vrijdagavond rond 21.45 uur licht gewond geraakt aan de Eburonenstraat. De man reed op zijn solex over de Eburonenstraat richting de Chamavenlaan en reed het voetpad op. Hierbij zag de man een paaltje over het hoofd waar hij tegenaan reed. De man raakte licht gewond aan zijn hoofd en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Apeldoorn- Politie onderzoekt woninginbraak

De politie onderzoekt een woninginbraak die gepleegd is vrijdag tussen 18.00 en 22.15 uur aan de Deel. De daders zijn via de achterkant van de woning het huis binnengegaan. De hele woning is door de daders doorzocht. Er missen diverse goederen uit de woning waaronder een laptop, jassen, digitale camera en sieraden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Apeldoorn- Man met tv en gestolen fiets aangehouden

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.35 uur een 26-jarige man uit Apeldoorn aangehouden aan de Europaweg. De politie kreeg een melding over een man die op een fiets zat met een groot beeldscherm op zijn stuur. Ter plaatse bleek dat de man op een gestolen fiets zat en dat hij een televisie bij zich had. De man is door de politie ingesloten voor verhoor.

Apeldoorn- Politie rolt hennepkwekerij op Naar aanleiding van een klacht over stankoverlast aan de Augustinusstraat heeft de politie een onderzoek ingesteld. De stank bleek uit een schuur te komen. Ter plaatse bleek dat er in de schuur van de woning een hennepkwekerij opgezet was. De bewoners, een 35-jarige vrouw en een37-jarige man uit Apeldoorn, zijn door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Apeldoorn- Politie houdt verschillende verkeerscontroles

De politie heeft op 5 januari in het kader van de verkeersveiligheid een verlichtingscontrole en een controle die met name gericht was op het dragen van de autogordel uitgevoerd. De verlichtingscontrole werd gehouden in de vroege morgen op de Hoofdstraat. Zeventien fietsers zijn bekeurd voor het niet voeren van een voor- en achterlicht. Twee fietsers kregen een bekeuring omdat zij doorfietsten terwijl de spoorbomen al gesloten waren. De controles die met name gericht waren op het dragen van een autogordel zijn gedurende de hele dag uitgevoerd in de wijken Driehuizen en Brinkhorst. Twintig bestuurders werden bekeurd voor het niet dragen van een gordel. Zes bestuurders werden onder andere bekeurd voor niet hands-free bellen, rijden door het rode licht en een kind vervoeren zonder kinderzitje.

/////einde berichten///


---


---


---

---- --