Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Aanvulling bericht ongeval Grijsoord

Publicatiedatum: 7-1-2007 11:21:34

Ede/Arnhem - Een 37-jarige Nijmegenaar raakte in de nacht van zaterdag op zondag gewond in Ede. De man zat als passagier in een auto die bestuurd werd door een 29-jarige Nijmeegse. De twee reden over de A12 nabij Ede, gaande in de richting van de A50. De vrouw had niet voortdurend het voertuig onder controle en in een toegangsbocht naar de A50 slipte de auto, kwam het in de linkerberm terecht en belandde het tegen een boom. Hierbij zou de Nijmegenaar nog onbekend letsel hebben opgelopen. Hij is voor medische controle overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.
Enkele minuten na deze aanrijding vond er weer een ongeval plaats. Dit keer betrof het een 28-jarige automobiliste uit Elst. Zij reed op de afslag naar de A50. Mogelijk schrok zij van de wagen die even ervoor een ongeval heeft gehad. De vrouw zou hebben geremd, waarna haar auto in een slip kwam en zij aan de linkerzijde van de afslag het talud afreed. Voor zover duidelijk raakte de vrouw niet gewond, wel zou haar voertuig total loss zijn geraakt.
In een eerder bericht (staat bij de berichten over Arnhem Veluwezoom) werd gesproken over drie gewonden. Voor zover bekend hoefde van de drie betrokkenen enkel de Nijmegenaar voor medische behandeling naar een ziekenhuis.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---