Gemeente Eindhoven

Persbericht 27 december 2006

Gratis aquasportief-lessen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Iedereen die zich in januari inschrijft voor één van de aquasportief-lessen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep krijgt de lessen in januari gratis. Het zwemcentrum wil hiermee mensen stimuleren om het jaar sportief te beginnen. Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep biedt een groot aantal aquasportief-lessen aan. De lessen zijn zowel overdag als âs avonds en variëren qua inhoud en intensiteit.

Voordeelactie

Mensen die zich in januari inschrijven voor één van de aquasportief-lessen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep betalen voor het eerste kwartaal slechts ⬠39,00 (plus eenmalig inschrijfgeld van ⬠6,20). Dat betekent dat ze een korting krijgen van ⬠18,00. Inschrijven kan vanaf maandag 8 januari bij de kassa van De Tongelreep.

Aquasportief-lessen

De aquasportief-lessen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep zijn gericht op figuurverbetering, conditieverbetering en spierversterking. De lesopbouw bestaat uit een warming-up, een inspanningsgedeelte en een cooling-down. Bij de lessen wordt gebruik gemaakt van diverse materialen. Door de weerstand van het water, die twaalf keer groter is dan lucht, verbruiken deelnemers veel meer energie. Alle lessen zijn op eigentijdse muziek en worden gegeven door professionele, enthousiaste instructeurs. Er zijn lessen overdag en âs avonds.

Extra voordelen

Mensen die zich inschrijven voor één van de aquasportief-lessen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep mogen op het dagdeel van hun les gratis gebruik maken van het subtropisch golfslagbad en gratis baantjes zwemmen in het zwemstadion.