Freecom tekent Business Partner Contract met Dissit


DELFT, 20061221 -- Vanaf 8 januari 2007 start Dissit met het leveren van het volledige productgamma van Freecom. Met Dissit versterkt Freecom haar positie in zowel het 'klein retail' segment als bij kantoorvakhandelaren en gemakswinkels.

"Het concept van Dissit biedt voor ons vele voordelen" zegt Jan-Willem Meinesz, Manager North Europe bij Freecom. "Dissit is in staat fijnmazig te distribueren, in een segment waar wij nog nauwelijks vertegenwoordigd zijn. Ze hebben een sterk en ervaren verkoopteam dat een face to face klantrelatie onderhoud. Leveringen geschieden tegen zeer geringe of zelfs geen order-en verzendkosten. Dit alles wordt enorm geapprecieerd door de zelfstandige ondernemer. Freecom biedt een productgamma, van met name storageproducten, dat door consumenten in toenemende mate ook in andere segmenten dan de tradiotionele IT retail wordt gezocht. "Dissit is geënt op service, iets waar Freecom ook voor staat. We hebben dus meer dan genoeg goede overeenkomsten en niets staat in de weg voor een succesvolle samenwerking met Dissit in het nieuwe jaar."

Over Freecom:
Freecom is een toonaagevende Nederlandse fabrikant van gebruiksvriendelijke multimedia hardware. Deze draagbare, digitale opslagmedia zijn slimme en vernieuwende oplossingen voor digitale vrijheid en de vrijheid om te bewegen. Of het nu gaat om door techniek gepassioneerde, mobiele gebruikers, oprichters van ondernemingen, middenstanders of afdelingen van grote internationale concerns: de producten sluiten naadloos aan op iedere locatie en elke computer. Deze innovatieve storage-producten garanderen betrouwbare opslag van gegevens. Waarbij kwaliteit een garantie is en service een begrip. Daarnaast voldoen alle Freecom producten aan hoge eisen qua gebruikersgemak en design. Vanuit het hoofdkantoor in Delft wordt de internationale organisatie aangestuurd met vestigingen in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hong Kong, Italië, Polen, Spanje, Nederland, Taiwan, Zweden en Zwitserland.

Over Dissit:
Dissit staat voor supplies, service en simple! Als toonaangevend distributeur van computer- en printersupplies vormt Dissit een betrouwbare, betrokken en ervaren schakel tussen fabrikant en reseller. Met een ruim assortiment, een ervaren buiten- en binnendienst en de filosofie om zaken voor klanten vooral eenvoudig te houden is Dissit de eerste keuze van veel klanten, zoals zelfstandige computershops, kantoorvakhandeleren, fotowinkels en gemakswinkels in Nederland.

Aanvullende informatie:

* Op 8 januari start de samenwerking in de vorm van een sub-distributieschap.

* Freecom distributeurs zijn: Copaco, ETC Pluz, Ingram Micro, Tech Data en Quote Components.