Ingezonden persbericht


Bezoekers Vakantiebeurs 2007 bepalen zelf prijs van vakantie op reisveilingen

Persbericht
Utrecht, november 2006

Wegens succes geprolongeerd

Het grote succes van de vakantieveilingen op de laatste Vakantiebeurs wordt voor de komende editie in 2007 geprolongeerd. In een speciale veilingzaal in hal 2 van de Jaarbeurs Utrecht kunnen de beursbezoekers meebieden op prachtige reizen en zo zelf de prijs van hun vakantie bepalen. Dagelijks komen diverse vakanties onder de hamer, variërend van stedentrips, bungalowvakanties, zonvakanties en vliegtickets tot safari's in Kenia. Initiatiefnemer van de veilingen is 'Inpakken en Wegwezen.nl', online uitgever van reisaanbiedingen. 'Inpakken en Wegwezen' heeft veel ervaring met het organiseren van veilingen op haar eigen website, waar de bezoekers van de site wekelijks mee kunnen bieden op vakanties.

Vrolijke sfeer
De veilingen op de Vakantiebeurs spelen zich af in een vrolijke sfeer, waarbij de veilingmeester zowel een controlerende als animerende rol speelt. De naam van de reisaanbieder wordt tijdens de veiling op een groot scherm geprojecteerd. De minimum inzet is ¤ 1 en na het "eenmaal, andermaal, verkocht..." wordt de reis aan de hoogste bieder gegund. Deze verplicht zich door het tekenen van een contract de vakantie af te nemen en de veilingprijs te voldoen. Verwacht wordt dat meer dan 125 reizen of arrangementen op de Vakantiebeurs worden geveild.

Openingstijden
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2007 zijn woensdag 10 tot en met zondag 14 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Let op: vrijdag 12 januari van 10.00 tot 22.00 uur. Bezoekersinformatie: tel. 0900-52272387 (¤ 0,13 per minuut).

Noot voor de redactie (