Stadsdeel Amsterdam-Noord

Prijsuitreiking fotowedstrijd 25 jaar stadsdeel Amsterdam-Noord

Op woensdag 10 januari a.s. reikt Rob Post, stadsdeelvoorzitter en juryvoorzitter van de fotowedstrijd, de prijzen uit aan de winnaars van de wedstrijd. De uitreiking vindt plaats om 17.00 uur in de expositieruimte van het stadsdeelhuis aan het Buikslotermeerplein 2000, waar de 20 genomineerde fotos hangen.

De fotowedstrijd maakt deel uit van de activiteiten die het stadsdeel organiseert ter ere van haar zilveren jubileum en heeft als thema 25 jaar stadsdeel Amsterdam-Noord. De 20 genomineerde fotos zijn door een deskundige jury geselecteerd voor de eindronde. De afgelopen maand hebben de inwoners van Amsterdam-Noord de geselecteerde fotos kunnen beoordelen. Via verschillende tentoonstellingen hebben zij hun voorkeur kenbaar gemaakt.

Na sluiting van de stemronde eind december zijn de stemmen geteld.

De winnaars worden bekend gemaakt op de prijsuitreiking. De winnaar van de eerste prijs wint een geldbedrag van 350 euro en de winnaar van de tweede prijs wint een geldbedrag van 150 euro. Daarnaast krijgen deze prijswinnaars een set unieke ansichtkaarten van hun foto. Alle overige genomineerde deelnemers krijgen een cadeaubon.

Programma

Aanvang prijsuitreiking om 17.00 uur

Juryvoorzitter Rob Post maakt de prijswinnaars bekend en reikt de prijzen uit

Photoshoot van alle genomineerde deelnemers in een Noord T-shirt voor de fototentoonstelling

Afsluiting om ca. 18.00 uur

Locatie: expositieruimte in de centrale hal van het stadsdeelhuis aan het Buikslotermeerplein 2000.