Trekkingsuitslag Staatsloterij op TV bij RTL 4

Nederlandse staatsloterij

5 minuten trekkingscommercial voorafgaand aan half acht nieuws RTL

TREKKINGSUITSLAG STAATSLOTERIJ OP ELKE 10e OP TV BIJ RTL 4

Den Haag, 9 januari 2007 - De trekkingsuitslag van de Staatsloterij wordt vanaf morgen, woensdag 10 januari, maandelijks uitgezonden door RTL 4. De Staatsloterij publiceert de trekkingsuitslag in een vijf minuten durende commercial die iedere 10e van de maand voorafgaand aan het RTL Nieuws van half acht wordt uitgezonden. Met deze nieuwe aanpak continueren de Nederlandse Staatsloterij en RTL 4 hun jarenlange relatie. De afgelopen jaren zond RTL 4 door de Staatsloterij gesponsorde programma's, zoals afgelopen jaar de Staatsloterij 100.000 euro Show, uit.

In september 2006 maakte de Nederlandse Staatsloterij bekend dat zij in 2007 geen, door haar gesponsord, programma op TV zou brengen. Destijds gaf de Staatsloterij al aan de trekkingsuitslag in 2007 in reclamezendtijd op TV te zullen communiceren.

In combinatie met de publicatie van de trekkingsuitslag via RTL Text pagina 888, NOS Teletekst pagina 550, op www.staatsloterij.nl, via e-mail, via het servicenummer
0900-3004950 (0,35 euro per minuut), in de landelijke dagbladen en bij de verkooppunten kunnen Staatsloterijspelers de trekkingsuitslag snel en eenvoudig controleren.

Over de Staatsloterij
De Staatsloterij is dé prijzenloterij van Nederland. Dankzij het ongeëvenaard hoge uitkeringspercentage - in 2007 wordt 65% van de totale inleg als prijzengeld uitgekeerd - biedt de Staatsloterij het grootste prijzenpakket, de hoogste prijzen en de hoogste winkans. In 2007 maken Staatsloterijdeelnemers iedere maand kans op een prijzenpot van tenminste 29 miljoen euro belastingvrij. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Met de jaarlijkse Koninginnedagloterij en Oudejaarsloterij organiseert de Staatsloterij in 2007 14 trekkingen.

EINDE BERICHT


Noot voor de redactie (