Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

9 januari 2007

Mark Labrand & Menno Barreveld op V-Radio

V-Radio zal op 10 januari van 20:00 tot 22:00 gepresenteerd worden door Mark Labrand (Slam FM) en Menno Barreveld (Q-music). Het webstation V-Radio is speciaal opgezet voor nieuw radiotalent en vraagt dj's die hun sporen hebben verdiend het 'eens voor te doen hoe het echt moet'. Nu is het de beurt aan Mark Labrand en Menno Barreveld, zij gaan op V-Radio twee uur lang programma maken.

Mark Labrand (1985) wist al als jonge DJ dat hij professioneel radio zou gaan maken. Van lokale zenders tot 3FM en Yorin FM, stapte Mark op 21-jarige leeftijd in april 2006 over naar een jongerenstation, dat helemaal zijn stijl vertegenwoordigt: SLAM!FM. SLAM!FM is een multimediaal platform voor jongeren en staat voor de nieuwste muziek en entertainment met lef. Labrand is met zijn eigen programma Markplein elke maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00, op vrijdag van 16:00 tot 18:00 en op zondag van 13:00 tot 16:00 te horen op SLAM!FM.

Menno Barreveld (1976) werkte bij Stadsradio Rotterdam, Veronica FM, Yorin FM en Noordzee 100.7 FM. Sinds de start in 2005 is Menno DJ bij Q-music. Hij vindt het geweldig om daar te werken, de manier van radio maken en de achterliggende filosofie van Q-music spreken Menno heel erg aan. Hij zit absoluut op zijn plek met zijn middagshow op Q-music en is iedere werkdag te horen van 16.00 tot 19.00 uur.

Naast Mark Labrand en Menno Barreveld zullen ook Corné Klijn, Dave Donkervoort, Toine van Peperstraten, Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, Menno de Boer en Patrick Kicken binnenkort radio komen maken op V-Radio. Voor of na het programma is er voor de luisteraars de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gasten via e-mail of msn.

Met gebrek aan vernieuwing en jong talent op de Nederlandse radio wil de Radioschool zich onderscheiden door leden van de Radioschool zelf programma's te laten maken op V-Radio. V-Radio streeft er daarom naar een platform te creëren voor gedurfde en creatieve radio. Iedereen kan lid worden van de Radioschool en vervolgens een programma aanbieden. Echt talent wordt op professionele wijze begeleid en maakt direct kans op een plekje in de Klas van 24, de praktijkgerichte opleiding aan de Veronica Radioschool.

Noot voor de pers,