Gemeente Beuningen


Werkzaamheden januari
In de gemeente Beuningen zijn de medewerkers Beheer Openbare Ruimte iedere dag bezig om de leefomgeving schoon en veilig te houden. In de maand januari kunt u ons en onze aannemers tegenkomen bij de uitvoering van de volgende werkzaamheden.

Hondenuitlaatvelden
Eén keer per 2 weken worden alle hondenuitlaatvelden (machinaal) gereinigd. Er wordt gemaaid en tijdens het maaien worden ook de uitwerpselen opgezogen. Ook de Depodogs worden dan geleegd.

Opruimen zwerfafval
Het zwerfafval langs de wegen in de gemeente Beuningen wordt regelmatig opgeruimd. Om de omgeving van de glas- en kledingcontainers netjes te houden wordt het zwerfafval hier twee keer per week opgeruimd. Ook de JOP-locaties worden twee maal per week bezocht door medewerkers die de prullenbakken legen en de rommel opruimen. Het winkelcentrum in Beuningen wordt na de markt op dinsdag en op zaterdagmorgen handmatig schoongemaakt door Breed. Op woensdag, vrijdag en zaterdag wordt het centrum geveegd door de DAR.

Snoeiwerkzaamheden
De komende weken worden er volop snoeiwerkzaamheden verricht aan bomen en beplanting. Voor het snoeien van bomen wordt een hoogwerker gebruikt, waardoor enige verkeershinder kan ontstaan. Een vriendelijk verzoek om enig geduld als de weg geblokkeerd wordt door de hoogwerker en/of snoeihout. In de kern Beuningen werken de aannemers Breed en Van Doorn. In de overige kernen en buitengebied de firma Eijkelboom. De snoeiwerkzaamheden zijn voor half maart afgerond.