Persberichten Eemland zuid, 11.00 uur

Utrecht, 10-01-2007

On)fortuinlijke val

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag viel een fietser met gestolen goed in zijn hand. Omstreeks 14.00 uur zagen agenten een 29-jarige man uit Amersfoort fietsen over de Van Galenstraat met iets onder zijn arm. Toen de man de agenten zag schrok hij kennelijk en kwam ten val met zijn fiets. Agenten schoten te hulp en hielpen de man overeind. De man droeg een LCD televisie in een laken verpakt bij zich. Agenten controleerden de televisie en deze bleek gestolen te zijn bij een woninginbraak in Amersfoort in september. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Aanrijding letsel

STOUTENBURG- Op dinsdagmiddag raakte een automobilist gewond bij een aanrijding. Omstreeks 14.30 uur reed een 25-jarige man uit Stoutenburg uit een oprit de Hessenweg op. Hier kwam hij in aanrijding met een 52-jarige automobilist uit Achterveld. De 25-jarige man raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis met pijn aan ribben en nek. De autos raakten beschadigd.

Aangereden na oversteek

WOUDENBERG- Op dinsdagmiddag raakte een man ernstig gewond na een aanrijding. Omstreeks 17.50 uur stak een 54-jarige man uit Utrecht plotseling de Zeisterweg over om nog net een bus te halen. Hij zag hierbij echter het overige verkeer over het hoofd en werd aangereden door een 45-jarige automobilist uit Achterberg. De man uit Utrecht werd met ernstig heup- en beenletsel vervoerd naar het ziekenhuis.