Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Meerdere (pogingen) bedrijfsinbraken

Vollenhove, 10-01-2007

In de nacht van maandag op dinsdag is er op meerdere plaatsen ingebroken. Zo is er bij een bedrijf aan de Weg van Rollecate ingebroken. Men wist hier binnen te komen door een deur open te breken. Het pand is doorzocht en uit het pand zijn onder andere enkele honderden euros weggenomen. Ook bij een bedrijf aan de Productieweg heeft men geprobeerd in te breken. Men heeft het hek doorgeknipt, maar heeft het pand niet betreden. Er is dan ook niks weggenomen bij dit bedrijf. Een ander bedrijf aan de Productieweg werd ook bezocht door het dievengilde. Ook hier kwamen ze binnen door de deur te forceren. Hier werden tientallen euros weggenomen. Aan de Industrieweg is men ook bezig geweest om in te breken in een bedrijfspand. Er is schade ontstaan aan het raam, maar men is niet daadwerkelijk in het pand geweest. Er is dan ook niks weggenomen.

Bij een winkel aan de Voorpoort is er ook ingebroken. Ook hier kwam men binnen door een deur te forceren. Uit de winkel zijn tientallen euros weggenomen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de reeks inbraken. Mocht u iets opvallends hebben gezien wat eventueel te maken kan hebben met deze inbraken, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.